به گزارش خوبان خبر؛ فرماندار خمام روز گذشته در مراسم برپایی میز خوراک که به مناسبت هفته گردشگری که در مجتمع گردشگری آیرال روستای بیج برگزار شد با بیان اینکه خوراک یکی از خلاقانه ترین راهکارهای جذب گردشگر در کنار دیگر جاذبه ها به شمار می رود ، افزود: خوردن خوراک بومی و محلی در واقع درگاهی برای شناختن فرهنگ و تاریخ مناطق مختلف محسوب می گردد.
اسفندیار جوشن با بیان اینگه گردشگری خوراک یکی از انواع گردشگری است که میتواند نقش مهمی در جذب گردشگران داشته باشد، تصریح کرد: فرهنگ و آداب مربوط به پخت و پز، از جایگاه ویژهای در بین فرهنگ عامه مردم گیلان برخوردار است.
سرپرست دفتر نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این مراسم نفش خوراک در جذب گردشگر را حائز با اهیمت دانست و افزود: گیلان با تنوع غذایی در کشور و حتی کشور شهرت و محبوبیت خاصی دارد.
منصور هادی پور بر ضرورت توجه و حفظ فرهنگ و آداب بومی و طبخ غذاهای محلی تاکید کرد و گفت: طبخ غذاهای محلی نقش مهمی در تندرستی جامعه دارد.
یک نظر ثبت شده است
ناشناس
| 2023/10/1 - 22:13