به گزارش خوبان: سه شنبه نهم اردیبهشت ماه، روز شوراها نامگذاری شده است. به همین جهت مصاحبه ای را با محسن مقدم نائب رئیس شورای اسلامی شهر خشکبیجار ترتیب دادیم.
خوبان خبر: تعامل اعضای شورای شهر خشکبیجار تا کنون به چه شکل بوده است؟
اساس تشکیل شوراها بر پایه همفکری و تعامل است و ما این اصل را اولویت کار خود قرار داده ایم. دغدغه ما درد مردم است. خرد جمعی اصول کار ماست و ما منافع مردم را بر منافع خود ترجیح می دهیم.
خوبان خبر: آیا عملکرد شورای شهر از ابتدای دوران فعالیت خود تا کنون قابل دفاع بوده است؟ چه نمره ای به عملکرد خود می دهید؟
ما دنبال کار بیشتر هستیم. چرا که شناخت ما از کمبودها و نواقص شهرمان کامل است. نمره را باید مردم به ما بدهند، اما به خاطر تعامل و همدلی اعضا با همدیگر – با توجه به این که 4 ماه از عمر شورا را بدون شهردار گذراندیم و بحران سیل و برف را نیز پشت سر گذاشتیم- من حیث المجموع نمره قبولی را گرفته ایم.
به عقیده بنده، در بین شهرهای شهرستان رشت، شورای شهر خشکبیجار عملکرد مطلوبی داشته و سخت مشغول فعالیت است. خصوصا از بهمن سال 92 این موضوع پررنگ تر شده است.
خوبان خبر: با توجه به این که امروز به نام شوراها نامگذاری شده، وجود شوراها در جامعه امروز تا چه اندازه ضروری است و می تواند در حل مشکلات مردم موثر واقع شود؟
رسول گرامی اسلام در مبارزه با کفار با دوستان به مشورت می پرداختند و آیه « و شاورهم فی الامر» متضمن این امر است.
نتیجه مشورت، رسیدن به بهترین نقطه است. امیدوارم دوستان شورا درک کنند که اساس شورا بر همدلی است و برای رسیدن به مقصدی که منافع مردم در آن تامین شود، باید همدلی نمود.
خوبان خبر: مهم ترین برنامه شورای شهر خشکبیجار برای سال 93 چیست؟
از آنجایی که شهر خشکبیجار یک شهر توریستی است و از 7 کیلومتر نوار ساحلی برخوردار است، یکی از برنامه های مهم شورا، آسفالت کوچه ها و معابر است. 116 کوچه خاکی داریم که مردم از آن رنج می برند.
بخش اعظمی از کار شورا، آزادسازی بخش های وروردی و خروجی شهر است. در ورودی و خروجی شهر باغات و مزارعی وجود دارد که تلاش داریم با تغییر کاربری آن به مسکونی، امکان ساخت و ساز را در آن مهیا نماییم.
تعریض خیابان ساحل به طول 9 کیلومتر از دیگر برنامه های شورای شهر برای سال جدید است. در طی 10 سال گذشته تنها یک کیلومتر از این خیابان تعریض شده است و با شروع کار شورای شهر چهارم، این طرح مجددا به جریان افتاده است.
کار دیگر شورا، پیاده رو سازی در سطح وسیع و اصلاح هندسی برخی از میادین شهر می باشد.
با توجه به نامگذاری امسال به سال « اقتصاد و فرهنگ؛ با عزم ملی و مدیریت جهادی» بخشی از بودجه و فعالیت شورا، مصروف امور فرهنگی خواهد شد.
خوبان خبر: تا چه اندازه معتقد به استفاده از نخبگان در مدیریت امور شهری هستید؟
از آنجایی که تخصص امری اجتناب ناپذیر است، بهتر است تمامی مسائل را به دست متخصصان بسپاریم.
همین جا از همه فرهیختگانی که در زمینه های عمرانی ، فرهنگی، اجتماعی و بهداشت تخصص دارند، تقاضا داریم تا برای ارتقای سطح کیفی شورا، یاری گر ما باشند.
زیرا واگذاری بخشی از فعالیت های شورا به دست نخبگانی که در زمینه های گوناگون تخصص دارند ، معنای شورا را عملی تر می کند.
هم اکنون و در بخش فرهنگی، از دوستانی که در روزنامه ها و مجلات مشغول هستند در خواست همکاری نموده ایم. هر چند در دید مردم، کار عمرانی بیشتر به چشم می آید.
انتهای پیام/
سوت بازی مس کرمان و تراکتور تبریز به میلاد موسوی رسید
کیان شیرزاد به تیم فوتبال نونهالان ملوان بندرانزلی پیوست
۲۲ هزار جلد کتاب در کتابخانه عمومی خمام موجود است
اهدای اعضای بدن شهروند گیلانی؛ نجاتبخش ۳ بیمار بدحال
تیمهای فوتبال اتحاد خمام و شاهین خشکبیجار به تساوی بدون گل رضایت دادند