به گزارش خوبان، حسن علیدوستی متخصص داخلی و تغذیه با بیان این مطلب افزود: تحقیقات نشان می دهد مصرف شیر در کاهش بوی نامطبوع سیر که ناشی از سولفور است نقش بسیار موثری دارد.
وی گفت: همچنین بررسی های دیگر نشان داد که چربی شیر نیز در این زمینه نقش اساسی دارد، بنابر این شیر پر چرب در مقایسه با شیر کم چرب نتیجه بهتری در از بین بردن بوی بد سیر خواهد داشت.
این متخصص اظهار داشت: محققان در بررسی های خود به این نتیجه رسیده اند که می توان با مصرف عسل، جعفری و کاهو پس از خوردن سیر تا حد زیادی بوی نامطبوع آن را در بازدم کاهش داد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/ع
سوت بازی مس کرمان و تراکتور تبریز به میلاد موسوی رسید
کیان شیرزاد به تیم فوتبال نونهالان ملوان بندرانزلی پیوست
۲۲ هزار جلد کتاب در کتابخانه عمومی خمام موجود است
اهدای اعضای بدن شهروند گیلانی؛ نجاتبخش ۳ بیمار بدحال
تیمهای فوتبال اتحاد خمام و شاهین خشکبیجار به تساوی بدون گل رضایت دادند