کد خبر: 39085 - تاریخ: پنج‌شنبه، 21 نوامبر 2013 - 10:33

بسیج؛ میقات پابرهنگان

محمد علیدخت

بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت یافتگان آن نام و نشانی در گمنامی و بی نشانی گرفته اند.

اگر بخواهیم مفهوم بسیج و بسیجی را در ادبیات انقلاب اسلامی جستجو کنیم، چاره ای جز بیان مراد حضرت امام (ره) از بسیج و بسیجی نداریم که فرمودند: بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد.

بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته های رفیع آن اذان شهادت و رشادت سرداده اند. بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت یافتگان آن نام و نشانی در گمنامی و بی نشانی گرفته اند.

از فرمایشات حضرت امام راحل می توان به این نیتجه رسید که بسیجی کسی است که در عمل علاقه خود را به پیشرفت و حفظ و گسترش اقتدار نظام اسلامی و شان و حیثیت ملت مسلمان نشان دهد.

واژه بسیج با چهار حرف نهفته ی خود که هر کدام از این حرف ها دنیایی دارند شناخته می شود:

ب: را می توان به باور تعمیق داد. باور عمیق به خود و توانایی خود

س: سرسپردگی به ولایت، همان ولایت مداری من و شمای بسیجی. روزی می توانیم باعث افتخار این سرزمین اسلامی باشیم که مانند جوانان روزهای اول انقلاب باشیم. شاید باید از دورترها گفت: از جوانی چون حضرت علی اکبر که الگوی من و شمای جوان است، در سر سپردگی و مطیع امام و ولی امر خود بودن.

ی: کلمه یار و یاور بودن را در بسیج، بی انتها و به تکرار می شنویم. چون اساس و ریشه ی این مکتب این است: یا و یاور محرومان و آحاد جامعه بودن.

ج: که نشانه ی جوانی است . جوانی که خود متشکل از جوشش و وقار وآرمان و نیرو است. جامعه وقتی بارور خواهد شد که جوانش با تمامی این پتانسیل ها به میدان بیاید.

در نتیجه ما بسیجیان برآنیم که تمامی اهداف ذکر شده از چهار حرف نهفته بسیج را محقق سازیم تا جوان ایرانی به سان گذشته در کشاکش دنیا بر سکوهای افتخار زیر سایه ولایت فقیه و با توسل به ائمه اطهار و توکل به خدا بایستد.

بسیج

نویسنده: محمد علیدخت

انتهای پیام/


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

انتشار یافته:۴

  1. آرمان
     | 2013/11/21 - 14:47
    پاسخ

    مرسی از مطلب مفید و آموزنده شما برادر عزیز……….. یه جمله دیگه هم میشه اضافه کرد اونم اینه بسیج لشگر مخلص خداست نه لشگر بنده خدا!یاعلی

  2. حامی
     | 2013/11/21 - 18:49
    پاسخ

    باسلام.در یادداشت برادر محمد علیدخت می توان افزود:بسیجی بودن یک ارزش است و باید بعنوان یک فرهنگ و اصل در نظر گرفته شود و این ارزش همچنان حفظ گردد.بسیار عالی بود مطلبتان موفق باشید.

  3. همشهری
     | 2013/11/21 - 18:50
    پاسخ

    ممنون از یادداشت به موقع تان بسیار عالی و استفاده نمودیم یا علی مدد

  4. پارسا
     | 2013/11/25 - 18:03
    پاسخ

    سلام از مطلب بسیار زیبا و رسایتان. آقای محمد علیدخت چرا اینقدر دیر مطلب در سایت میگذارید ما همچنان منتظر یادداشتهای زیبای دیگری هستیم.

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads