کد خبر: 233202 - تاریخ: یکشنبه، 1 اکتبر 2023 - 20:45

به مناسبت هفته گردشگری؛

میز خوراک در خمام برپا شد

به مناسبت هفته گردشگری میز خوراک در خمام برپا شد.

به گزارش خوبان خبر؛  فرماندار خمام روز گذشته در مراسم برپایی میز خوراک که به مناسبت هفته گردشگری که در مجتمع گردشگری آیرال روستای بیج برگزار شد با بیان اینکه خوراک یکی از خلاقانه ترین راهکارهای جذب گردشگر در کنار دیگر جاذبه‌ ها به شمار می‌ رود ، افزود: خوردن خوراک بومی و محلی در واقع درگاهی برای شناختن فرهنگ و تاریخ مناطق مختلف محسوب می گردد.

اسفندیار جوشن با بیان اینگه گردشگری خوراک یکی از انواع گردشگری است که می‌تواند نقش مهمی در جذب گردشگران داشته باشد، تصریح کرد: فرهنگ و آداب مربوط به پخت و پز، از جایگاه ویژه‌ای در بین فرهنگ عامه مردم گیلان برخوردار است.

سرپرست دفتر نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری در این مراسم نفش خوراک در جذب گردشگر را حائز با اهیمت دانست و افزود: گیلان با تنوع غذایی در کشور و حتی کشور شهرت و محبوبیت خاصی دارد.

منصور هادی پور بر ضرورت توجه و حفظ فرهنگ و آداب بومی و طبخ غذاهای محلی تاکید کرد و گفت: طبخ غذاهای محلی نقش مهمی در تندرستی جامعه دارد.

 

 

 

نظرات بینندگان

یک نظر ثبت شده است

  1. ناشناس
     | 2023/10/1 - 22:13
    پاسخ

    سلام
    کاش از تامین کننده مالی پروژه و مالک آن هم نامی برده میشد.
    با تشکر از شوی تبلیغاتی مسئولین محترم

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads