ولی جهانی امروز در گفتوگو با خبرنگار خوبان خبر با بیان اینکه روستای فشتکه خمام به عنوان روستای حصیر ایران ثبت ملی شده است، اظهار کرد: ما حدود یک سال پیش موزه حصیر ایران را در روستای فشتکه افتتاح کردیم.
وی با اشاره به حضور ۷۰۰ هنرمند صنایع دستی در روستای فشتکه خمام گفت: با توجه به پتانسیلها و جاذبههای این روستا در حال نگارش پروپوزال برای ثبت دومین روستای میراث جهانی روستای فشتکه هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان با بیان اینکه در فروردین ماه این پروزال آماده و به شورای عالی سیاستگذاری صنایع دستی جهان ارائه میشود، افزود: به دلیل نزدیک بودن این روستا به منطقه آزاد انزلی یک موقعیت خوبی دارد که نیازمند توجه بیشتر است.
جهانی با تأکید بر اینکه موزه حصیر فشتکه تا پیش از آغاز سال جدید احیا میشود، بیان کرد: از مردم خمام درخواست میکنیم وسایل بلااستفاده را اهدا کرده تا به نام خودشان در موزه ثبت و ضبط شود.
وی با بیان اینکه در هر شهرستان بم برند در نظر گرفتیم، گفت: در شهرستان خمام برنج نیز جزو برندها است و احتمال اینکه موزه برنج را هم در این شهرستان داشته باشیم زیاد است یا اینکه موزه زمین شناسی را در خمام تأسیس خواهیم کرد که نتیجه نهایی تا پیش از آغاز سال جدید اعلام خواهد شد. پایان پیام/
نظری ثبت نشده است