به گزارش خوبان خبر ، یک سال تعطیلی، بسته شدن درهای اقامتگاه، تعدیل کارکنان و پرداخت اقساط وامهای دریافتی تنها بخشی از داستان اقامتگاههای بومگردی در یک سال شیوع کروناست. آنها با انواع و اقسام مشکلات اقتصادی دست به گریباناند و برخی حتی به فکر فروش اقامتگاه و تغییر شغل افتادهاند. نوروز ۱۴۰۰ در حالی شروع میشود که اغلب شهرهای گردشگرپذیر با محدودیتهای جدی در ورود گردشگر مواجه خواهند بود.
لیلا بردبار صاحب اقامتگاهی در روستای مرزدشت خمام اوضاع کنونی را بدترین شرایطی میداند که از ابتدای کارش با آن مواجه شده است. میگوید: مسوولان بارها در صحبتهایشان مردم را به تاسیس اقامتگاههای بومگردی تشویق کرده بودند اما این روزها تنها هر ماه ساعت پنج صبح پیام بانک برای کسر شدن واممان میآید در حالی که ما کسب و کارمان تعطیل شده است.
او با اشاره به اینکه در این ماهها ترکیب مسافرانش تغییر کرده است، عنوان میکند: پیش از کرونا گردشگرانی که داشتیم معمولا با سبک بومگردی آشنا بودند در حالی که این روزها تماسهایی از مسافرانی داریم که پیشتر در اماکن عمومی چادر میزدند و میخواهند اقامتهای بسیار ارزان داشته باشند و برایشان بهداشت و پروتکلهای بهداشتی هم اهمیتی ندارد. آنها انتظار دارند ما با قیمت بسیار پایین اقامتگاه را اجاره بدهیم که برای ما با توجه به هزینهها چنین چیزی امکانپذیر نیست. بردبار در پاسخ به این پرسش که آیا انتظار محدودیتها در نوروز امسال را داشتید میگوید: تا هفته پیش هم وزیر گردشگری مطرح کرد شهرستانهای زرد امکان سفر دارند بنابراین ما انتظار نداشتیم با ممنوعیت سفر مواجه شویم.
سال قبل در این ایام ما با تماسهای متعدد برای رزرواسیون مواجه بودیم اما این روزها هیچکس برای سفر به منطقه ما تماس نمیگیرد، در حالی که موعد قسط هایمان هم رسیده است. او از در معرض فروش گذاشتن سه اقامتگاه در گیلان خبر داده و میافزاید: آنها توان پرداخت قسطهایشان را ندارند در حالی که هزینه زیادی برای ساخت اقامتگاهشان کردهاند. در کشورهای دیگر اگر از صاحبان هتلها یا اقامتگاهها خواسته میشود کارشان را تعطیل کنند هزینههایشان را پرداخت میکنند اما متاسفانه ما شاهد شرایطی هستیم که تنها از ما خواسته میشود کارمان را تعطیل کنیم در حالی که از هیچ حمایتی هم برخوردار نیستیم و باید هزینههای جانبی اقامتگاه در کنار هزینههای بیمه و خانواده را هم تامین کنیم.
انتهای پیام/۳۲۳۲
نظری ثبت نشده است