به گزارش خوبان خبر؛ رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رشت امروز در گفتگو با خبرنگار خوبان خبر با اشاره به اینکه هنرمندان این سازمان می توانند از بیمه تکمیلی و بیمه بازنشستگی استفاد کنند، افزود:هنرمندان تحت پوشش این اداره در شرایط کرونا از تمام ظرفیت موجود برای تسهیلات بدون ضامن بهرمند شده اند.
ایمان سهیلی با بیان اینکه صنایع دستی «حصیر» در گذشته خیلی در خواست کننده از خارج استانی نداشت،تصریح کرد: از سال ۹۶ که روستای فشتکه خمام بعنوان روستای ملی حصیر ثبت ملی شده تحولات خوبی داشته و سهم تولید کنندگان ، هنرمندان و دست اندر کاران در این مهم بی تاثیر نبوده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۰۰ تولید کننده داری محوز رسمی مشغول به فعالیت هستد،افزود:برای اینکه بتوانیم حصیر ملی را جهانی کنیم باید از حمایت دستگاه های متولی باید استفاده شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رشت راه اندازی المان حصیر در ورودی شهر و بازار هفتگی را ضروری دانست و گفت: از شهرداری و شورای شهر خمام انتظار کمک و همراهی در این خصوص داریم.
سهیلی همچنین در ادامه اقدامات جهادی سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی در خمام مورد اشاره قرار داد و گفت:این سازمان در راستای توسعه و ترویج صنایع دستی در سطح روستاها و استفاده از ظرفیت بانوان در اشتغال خانگی با همکاری و تعامل مجمع یاران انقلاب اسلامی شهرستان خمام در دهستان کته سر و روستای مرزدشت اقدام به آزمون حصیر بافی کرد.
انتهای پیام/۲۲۵
تئاتر« شُله پزان» در خمام به روی صحنه رفت
سوت بازی مس کرمان و تراکتور تبریز به میلاد موسوی رسید
کیان شیرزاد به تیم فوتبال نونهالان ملوان بندرانزلی پیوست
۲۲ هزار جلد کتاب در کتابخانه عمومی خمام موجود است
اهدای اعضای بدن شهروند گیلانی؛ نجاتبخش ۳ بیمار بدحال