وی با بیان اینکه توجه به فناوریهای نوین تنها به مفهوم پیادهسازی این دانش حرفه ای نیست، تاکید کرد: باید بتوان نقش چند وجهی در کاربری این فناوریها تعریف کرد.
وی افزود: بهره گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات یک انتخاب نیست، بلکه ضرورت و الزامی برای تعالی و توسعه پایدار است.
تنهایی فناوری اطلاعات را مهمترین عامل افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها در چرخه اشتغال ، تولید و مدیریت سرمایه گذاری دانست و گفت: ساده سازی جریان اطلاعات بین واحدهای مختلف و پشتیبانی قوی برای مدیریت کیفی خدمات از دیگر دستاوردهای توسعه فناوری اطلاعات است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار گیلان با بیان اینکه تعدد سامانه های متمرکز در بخش دولتی مشکلاتی را همچون صرف هزینه گزاف جهت خرید، زمان طولانی برای ثبت اطلاعات و تحمیل کار مازاد به نیروی انسانی در پی دارد، بر لزوم تهیه و تدوین سامانه ای جامع با درنظرگرفتن نظرات کارشناسان امر و متصدیان انجام امور تاکید کرد.
وی بازاریابی و معرفی محصولات حوزه فناوری اطلاعات را نیازمند ارائه توجیه کاربردی جهت اقناع جامعه هدف دانست و گفت: امروز رقابت برای ارائه کالا یا خدمات با توان چند وجهی امر ضروری است.
تنهایی با بیان اینکه گیلان ظرفیت ممتازی در جهت توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات دارد، خاطرنشان کرد: کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استانداری گیلان از ایدههای خلاقانه و طرحهای ممتاز در این حوزه حمایت می کند.
معاون استاندار گیلان طراحی سامانه جامع اطلاعات مشاوران فناوری اطلاعات استان را نیازی در این بخش دانست و یادآور شد: متخصصان بومی استان در حوزه فناوری اطلاعات باید با شناسایی ظرفیتها و نیازمندیهای استان، نسبت به ارائه راهکارهای توسعه محور اقدام کنند.
گفتنی است در این نشست فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان به بیان نظرات، پیشنهادات و خواسته های خود پرداختند.
نظری ثبت نشده است