به گزارش خوبان خبر؛ استاندار گیلان عصر امروز در بازدید از سردخانه ۴ هزار تنی بخش خمام در جمع خبرنگاران گفت: در گیلان ۸۵ سردخانه با ظرفیت ذخیره ۱۸۰ هزار تن مواد پروتئینی شامل گوشت ، مرغ ، آبزیان و مرکبات وجود دارد که باید توسعه داده شود.
مصطفی سالاری افزود : این ظرفیت برای نگهداری ، ذخیره و صادرات مواد پروتئینی به کشورهای دیگر که بازار خوبی دارند کافی نیست و با توسعه آن می توان به توسعه صادرات نیز کمک کرد.
وی اضافه کرد : هیچ محدودیتی برای پرداخت تسهیلات در رونق اقتصادی و توسعه استان وجود ندارد .
به گزارش خوبان خبر؛ ساخت سردخانه و فرآوری شرکت مهر بخش گیل خمام در زمینی به مساحت ۱۱ هزار متر مربع با هزینه ای بیش از ۱۸ میلیارد تومان از سال ۹۴ آغاز شد که با بهره برداری از فاز نخست آن در سال ۹۷ برای ۴۷ نفر شغل ایجاد شد.
انتهای پیام/۴۵۴۵۲۴۲۲
نظری ثبت نشده است