به گزارش خوبان به نقل از اسپوتنیک، به گفته پژوهشگر طب سنتی، انار خواص غذایی و دارویی فراوان دارد.انار ترش طبعی سرد و خشک و انار شیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و این میوه حاوی ویتامین هایی مانند A، E، C و اسید فولیک است. همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی انار 3 برابر چای سبز است و آب انار از تجمع پلاکت ها در عروق خونی جلوگیری می نماید.
رب انار خاصیت چاق کنندگی دارد بنابراین مصرف آن برای افراد لاغر مفید است. در دوران بارداری هم مصرف انار باعث زیبایی چهره نوزاد می شود و آب انار در زمان بارداری مانع از آسیب رسیدن به مغز جنین می شود.
مبتلایان به زخم معده باید از مصرف انار ترش اجتناب کنند. زیاده روی در مصرف انار ترش هورمون های مردانه را کاهش می دهد.
انتهای پیام/5789
سوت بازی مس کرمان و تراکتور تبریز به میلاد موسوی رسید
کیان شیرزاد به تیم فوتبال نونهالان ملوان بندرانزلی پیوست
۲۲ هزار جلد کتاب در کتابخانه عمومی خمام موجود است
اهدای اعضای بدن شهروند گیلانی؛ نجاتبخش ۳ بیمار بدحال
برنامه گشتهای بازرسی از سطح بازار خمام مرتب انجام می شود