کد خبر: 63291 - تاریخ: شنبه، 25 اکتبر 2014 - 11:57

خواب خرگوشی هیئت نظارت بر مطبوعات ادامه دارد...

مصاحبه روزنامه شرق با خواننده زن طاغوتی/ هدف شرق از این قبح زدایی ها چیست؟

روزنامه اصلاح طلب شرق با “سیما بینا” یکی از خوانندگان زن طاغوتی مصاحبه ای تفصیلی ترتیب داده و متاسفانه در سایه غفلت مسئولان وزارت ارشاد آن را در شماره امروز خود منتشر کرد.

به گزارش خوبان: روزنامه زنجیره ای شرق که بارها و بارها در حمایت از فتنه گران و افرادی که به نوعی مقابل نظام ایستاده‌اند،‌ مطلب منتشر کرده , در اقدامی حیرت انگیز با یکی از خوانندگان زن زمان طاغوت مصاحبه ای انجام داده و آن را امروز (سوم آبان ماه) خود منتشر کرد.

این روزنامه اصلاح طلب با “سیما بینا” یکی از خوانندگان زن طاغوتی مصاحبه ای تفصیلی ترتیب داده و متاسفانه در سایه غفلت مسئولان وزارت ارشاد آن را در شماره امروز خود منتشر کرد.

سیما بینا در بخشی از مصاحبه خود در پاسخ به این سوال روزنامه شرق که   شنیده بودیم شما اولین زنی بودید که بعد از انقلاب در تالار وحدت کنسرت دادید اظهار داشت:

بعد از انقلاب در تالار وحدت کنسرتی نداشتم اما شروع برگزاری کنسرت های خصوصی برای جماعت محدود و بعدها خانم ها در ایران، بعد از انقلاب را با احتیاط و دوراندیشی های لازم شروع کردم. برپایی این کنسرت ها، مجالی بود برای معرفی قطعاتی از موسیقی محلی سنتی و در صحنه هایی که خانم ها در خانه خودشان برای جماعتی از هنرآموزان کلاسم و فامیل و دوستانشان آماده می کردند این کنسرت ها خیلی جدی و به زیبایی انجام می شد.

بعد از اتفاقاتی که برای موسیقی در ایران افتاد رفتن به بسیاری از برنامه های رادیو و کنسرت های مختلف چندان انتخاب و دلخواه من نبود، مثل «هنر برای مردم» یا «برنامه شما و رادیو» و جشن ها و سفرهای کنسرتی به شهرها و مناطق مختلف، حذف شد. همه ترانه هایی که باید از سراینده های مختلف در ماه اجرا می کردیم، بایدی و تکلیفی بود، هیچ کدام را خوش نداشتم. این برنامه ها از زندگی من حذف شد و در شرایط جدید طبعا بیشتر به کارهای پژوهشی و جست وجوهای خودم در مورد موسیقی محلی مناطق خراسان و دیگر جاهای ایران پرداختم و با پشتوانه تجربیاتم در زمینه موسیقی ملی و محلی به تمرین و ممارست بیشتری روی توانایی های آوازم پرداختم. کلاس های آموزش آواز هم خودبه خود به تجربیات و یادآوری آموخته هایم در موسیقی کمک می کرد و این کلاس ها از هر جهت برای خانم ها و هنرآموزان و بیشتر برای خودم مفید بود. روی نغمه های ردیف بیشتر عمیق شدم، صدای استادان قدیمی را بسیار شنیدم و کار کردم و نفس به نفس، تحریربه تحریر و کلام به کلام استادان و بعد با اشعار مختلف به خودم فرصتی دادم که ابتکاراتی روی آوازها و جمله بندی آوازهای سنتی داشته باشم که همه اینها در رابطه با خلوت خودم انجام می شد و کلاس یا آوازمان، همینطور در آواز محلی این توانایی را پیدا کردم که ابتکارها و خلاقیت خودم را هم در موسیقی داشته باشم و تنها منحصر به اجرای کارهای پیشنهادی نباشم. در هر صورت خلاقیت در کارم بیشتر به وجود آمد و برای همین می گویم: «جایگاه هنری خودم را بیشتر پیدا کردم.» فهمیدم کجا باید بخوانم، کجا کنسرت بدهم، در چه فستیوال هایی شرکت کنم و از کدام برنامه ها بیشتر فاصله بگیرم. به این ترتیب در کار خودم آزادتر شدم و دیگر هیچ اجباری وجود نداشت.

به نظر می رسد روزنامه شرق با چاپ این مطلب قصد دارد به نوعی قبح خوانندگی زنان در جامعه را شکسته و آن را امری عادی جلوه دهد.

وی در بخشی دیگری از سخنانش در اظهاراتی تامل برانگیز و هدف دار گفته که حالا فهمیدم باید کجا بخوانم و در چه فستیوال هایی شرکت کنم و به این ترتیب آزاد تر شدم که همگی این جملات به نوعی با کنایه و ایهام گفته شده.

 

روزنامه شرق

 

 

روزنامه شرق و مسئولان آن تا کنون قدم های بسیاری در جهت قبح زدایی از مسائلی که برای نظام خط قرمز است برداشته اند، اما این اقدام حیرت آور، اوج این سیاست را ثابت کرد.

این روزنامه اصلاح طلب با پر و بال دادن به موضوعات مختلف همچون حادثه اسید پاشی، مسئله امر به معروف، مذاکرات هسته ای، ماجرای مستند من روحانی هستم و … در بیشتر مواقع با رسانه های اپوزیسیون همراهی کرده و در این راه گاف های بسیاری داده است.

به نظر می‌رسد مسئولان این روزنامه و اتاق فکر آن با سرعت به سمت قبح زدایی از موضوعات مهم و مسائل شرعی و خلاف اصول نظام هستند و موقع آن رسیده که مسئولان امر برخوردی قاطع با این روزنامه داشته باشند.

مسئولان معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد نیز که همواره در کلام خود به رعایت خطوط قرمز در عین افزایش آزادی‌‌ها(!) تاکید داشتند باید پاسخ گو بوده و برخوردی قاطع با مسئولان این روزنامه داشته باشند.

دولت نباید با کسانی که در حال پیمودن خطوط قرمز نظام هستند تسامح و تساهل کند و باعث شود طاغوتیان و نوکران آنان دوباره در ایران اسلامی که هزاران خون شهید به پای آن ریخته شده، احیا شوند.

در اینجا این سوال مطرح می‌شود که چرا باید رسانه های زنجیره ای دست به چنین اقدامی بزنند؟

البته پاسخ این سوال معلوم است و دلیل ان هم دادن اختیار و آزادی بیش از پیش به برخی تفکرات و جریانات است که بدون شک بدشان نمی‌آید نظام ضربه ای ببیند و برخی تفکرات غربی و طاغوتی در جامعه امروز حکم فرما باشد و از همین رو درصدند تا با انتشار چنین مطالبی و در عین حال کوبیدن نیروهای انقلابی و ارزشی به هدف خود دست پیدا کنند.

به هر حال امیدواریم مسئولان قوه قضائیه و همچنین وزارت ارشاد با موضع گیری مناسب هرچه سریعتر با این روزنامه زنجیره ای برخورد کنند، چراکه معلوم نیست در صورت عدم برخورد با این اقدام ، در آینده نزدیک پای چه کسانی به چنین روزنامه هایی باز شود!

 

منبع: دانا

انتهای پیام/


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

یک نظر ثبت شده است

  1. میلاد
     | 2014/10/25 - 18:14
    پاسخ

    به این کار میگن مزدوری دقیقا کاری که ستون پنجم دشمن داره انجام میده، واقعا اگه یه نفر معتقد واقعی به نظام جمهوری اسلامی داشته باشه حتی فکرش به سمت این جور خواننده ها نمیره چه برسه به گرفتن مصاحبه از اونا.

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads