کد خبر: 54621 - تاریخ: پنج‌شنبه، 3 جولای 2014 - 20:43

بفرمایید خشکار و زولبیا!

تصاویر/ پخت شیرینی های رمضان گیلان در خشکبیجار

با فرارسیدن ماه مبارک رمضان پخت انواع رشته و خشکار، زولبیا و بامیه و انواع آش در گیلان فراوان می شود. طوری که در هر کوچه و خیابانی می توان مغازه ای را دید که به پخت این غذاها مشغول است و مردمی که برای خرید آن صف می کشند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

انتشار یافته:۴

  1. میلاد
     | 2014/07/4 - 01:49
    پاسخ
    +1
    0

    واقعا شیرینی های محلی گیلان فوق العادن حتی ظاهرشم آدمو وسوسه میکنه:))

  2. ناشناس
     | 2014/07/4 - 12:56
    پاسخ

    ماهیتابه این شیرینی فروش چرا این رنگیه؟ وقتی می بینمش دیگه هیچ وقت هوس خوردن زولبیا نمی کنم…

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads