به گزارش خوبان: حجت الاسلام عاشوری امام جمعه خمام در خطبه های نماز جمعه این شهر با اشاره به 14 اسفند روز احسان و نیکوکاری، از جمله وظایف هر شخص را رسيدگي به حال نيازمندان دانست و خاطرنشان کرد: يکي از مصاديق نيکوکاري، انفاق مال مورد علاقه، به نيازمندان است که در رأسشان نيازمند نزديک و فاميل قرار دارد. در روزهاي احسان و نيکوکاري قرار داريم و 14 اسفند به مناسبت تأسيس کميته امداد امام(ره) در سال 57، روز احسان و نيکوکاري است که خداوند هم به اين مسئله دستور مي دهد.
امام جمعه خمام با اشاره به تاسیس نهاد کمیته امداد در اوایل انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) را پیشگام در حل مشکلات و مسائل محرومین جامعه دانست و یادآور شد: حضرت امام(ره) از سال 42 عده اي را مأمور رسيدگي به خانواده هاي محرومين، زندانيان و مبارزين انقلاب کرده بودند. لذا 3 هفته بعد از پيروزي انقلاب که هنوز بسياري از نهادهاي قانوني کشور شکل نگرفته بود، به منظور تسهيل در امر کمک رساني به محرومان دستور به تشکيل کميته امداد را دادند. بعدها شهيد رجايي(ره) نيز در راستاي همين اقدام، نيازمندان از 60 سال به بالا را تحت پوشش قرار دادند. وقتي رهبر يک کشور بعنوان شخص اول مملکت به فکر محرومين باشد، اين مسئله به ساير مسئولان هم سرايت خواهد کرد. به همين دليل شهيد رجايي هم به تقويت آن راه پرداختند.
وی تصریح کرد: مردم هم بايد همت کنند و به حمايت محرومان بشتابند تا بدينوسيله حوادث ناگوار زندگي و عذاب هاي آخرتي را از خود دور نمايد. خود خداوند، قادر است نياز نيازمندان را برطرف سازد؛ ولي اگر اين کار را بکند ديگران از اين همه زمينة پاداشي که وجود دارد، محروم مي شوند.
امام جمعه خمام با انتقاد از بی توجهی مسئولین نسبت به اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در ابتداي هر سال مسير فعاليت هاي مسئولين کشور را با نامگذاري آن سال، مشخص مي نمايند که اين نامگذاري ها در نوع خود، ابتکاري بي نظير است. مفاهيمي را که ايشان مطرح مي کنند، اغلب توسط خودشان تبيين و تفسير مي شود و حتي به طور مکرر مورد تأکيد قرار مي گيرد؛ ولي متأسفانه متخصصان فن آنچنان که بايد و شايد به کالبدشکافي آن نمي پردازند، سياستگزاران در شأن آن سياست گزاري نمي کنند و مجريان هم آنگونه که بايد آن را عملياتي نمي سازند تا زمان آن با سهل انگاري سپري شود و ياد آن هم از خاطره ها برود.
حجت الاسلام عاشوری با اشاره به ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی در روزهای پایانی سال 1392 از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: در شرايطي که دشمنان اسلام با غوغاي رسانه اي، همه راه هاي پيش روي ايران اسلامي را در بن بست نشان مي دهند و تنها راه نجات کشور را در زانو زدن برابر غرب و سازش با آمريکا و پذيرش سلطه استکبار معرفي مي کنند، رهبر فرزانه انقلاب طرحي نو ارائه دادند که اگر به درستي اجرا شود نه تنها مُعظم مشکلات کشور را حل خواهد کرد بلکه الگويي براي کشورهاي ديگر خواهدشد تا خود را از سيطرة اردوگاه غرب، خارج کنند.
خطیب نماز جمعه خمام با اشاره به هدف اصلی کشورهای اروپایی از فرستادگان نمایندگان شرکت های تجاری خود به سمت ایران گفت: کشور هاي اروپايي با گسيل داشتن نمايندگان شرکت هاي تجاري خود به ايران قصد داشتند به مردم بقبولانند که اگر دست از فناوري هسته اي تان برداريد، ما ميلياردها دلار در کشور شما سرمايه گذاري خواهيم کرد و زيرساخت هايتان را توسعه خواهيم داد و رفاه و آسايش را برايتان به ارمغان خواهيم آورد و … هدفشان اين بود که در صورت شکست خوردن مذاکرات هسته اي، مردم را در مقابل مسئولان قرار دهند و تحوّلي نظير آنچه که در اوکراين به وجود آوردند، در ايران ايجاد نمايند
امام جمعه خمام ادامه داد: مقام معظم رهبري بعنوان ديدبان کشتي نجات ايران اسلامي با آينده نگري اعجاز گونه اش، اين طرفند شيطاني غرب را خنثي کردند و راه حل اقتصاد مقاومتي را مطرح نمودند و در جلسه اخيرشان با سران قوا، نکاتي را درباره سياستهاي کلي «اقتصاد مقاومتي» اشاره فرمودند: از جمله اينکه به دولت توصيه کردند: «افرادي را مأمور اين کار کنيد که انگيزههاي انقلابي و اعتقاد کافي براي اجراي آن را داشته باشند. و با تبيين محورهاي اصلي اين سياستها براي مردم، آن را به يک مطالبه عمومي تبديل نماييد. و مردم را در اين امر مشارکت دهيد؛ چون با استفاده از ظرفيتهاي مردمي، ميتوان کارهايي را انجام داد که شايد از عهده چند وزارتخانه هم بر نيايد».
وی نقش قوه مجریه در اجرایی نمودن سیاست های اقتصاد مقاومتی را مهم ارزیابی نموده و خاطرنشان کرد: قوه مجريه بعنوان مخاطب اصلي اين فرمان، بيشترين سهم را در اجراي آن دارد؛ لذا بايد تحولي اساسي در همه امور بوجود بياورد. اميد به تحول در سيستم ناکارآمد اداري فعلي، کاري بيهوده است. سيستم اداري فعلي ما همچون ماشين بزرگ و پرمصرفي است که کمترين بازدهي را دارد. هرچند که هزاران کارمند خدوم و زحمتکش به صورت تمام وقت در آن مشغول باشند. مصوبات مجلس هم بايد به جاي مصرف ارز در واردات کالاهاي لوکس و اتومبيل هاي ميلياردي، به سمت سرمايه گذاري مهم در صنايع و مشاغل زود بازده برود. نظارت قاطع قوه قضاييه نيز راه ورود مفسدان اقتصادي در اين عرصه را ببندد تا تلاش همگان به باد نرود. شکوفايي و پويايي اقتصاد، جز در يک بستر سالم و امن و بدور از فساد، ممکن نيست.
حجت الاسلام عاشوری در پایان گفت: کشوري که از توليدات خارجي استفاده مي کند، پيشرفته نيست بلکه کشوري پيشرفته است که توليدات فراواني دارد، هرچند که خودش هم از آن استفاده نکند. نظير کشور چين که با داشتن حدود يک پنجم جمعيت کره زمين، به حداقل ها اکتفا مي کنند ولي توليدات خود را به اکثر مناطق دنيا صادر مي نمايند.
انتهای پیام/
تئاتر« شُله پزان» در خمام به روی صحنه رفت
سوت بازی مس کرمان و تراکتور تبریز به میلاد موسوی رسید
کیان شیرزاد به تیم فوتبال نونهالان ملوان بندرانزلی پیوست
۲۲ هزار جلد کتاب در کتابخانه عمومی خمام موجود است
اهدای اعضای بدن شهروند گیلانی؛ نجاتبخش ۳ بیمار بدحال