کد خبر: 42717 - تاریخ: جمعه، 10 ژانویه 2014 - 21:04

بلافاصله بعد از غذا، چای نخورید

کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: صرف چای در مقاطع زمانی مناسب ممکن است به کم‌ خونی بینجامد.

به گزارش خوبان به نقل از ایسنا، داوود علیمردانی اظهار کرد: با توجه به این که میزان کم‌ خونی در جامعه مخصوصاً در زنان و کودکان، بالاست، مصرف چای در زمان‌های نامناسب موجب بروز کم خونی می‌شود.

وی ادامه داد: ترکیبات موجود در چای باعث بلوکه شدن 90 درصد آهن موجود غذای خورده شده می‌شود. بنابراین نباید بلافاصله بعد از خوردن غذا چای نوشید.

این کارشناس تغذیه تاکید کرد: در فاصله بین دو غذا می‌توان چای را به صورت کم رنگ جهت تأمین بعضی از ریزمغذی‌ها و تأمین میزانی از آب مورد نیاز بدن نوشید.

وی در پایان توصیه کرد: بهتر است به جای مصرف بیش از اندازه‌ قند و شکر همراه چای که یکی از عوامل بروز چاقی است از میوه‌های خشک نظیر توت و انجیر خشک، کشمش، خرما و…. استفاده کرد چون این جایگزین‌های قند علاوه بر این که میزان کالری کمتری را نسبت به قند‌های ساده وارد بدن می‌کنند تأمین کننده بعضی از ریزمغذی‌های مورد نیاز بدن نیز هستند.

tea

 انتهای پیام/


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads