به گزارش خوبان: سرهنگ سیمائی فرمانده سپاه ناحیه مقداد شهرستان رشت در جلسه مجمع بسیج اقشار شهرستان در کانون شهید حق شناس خمام، ضمن بیان ویژگی های این مجمع اظهار داشت: مجمع بسیج شهرستان، به عنوان نماینده ای از افکار عمومی بسیج است که در همه قشرها حضور دارد و پیگیر بسیاری از مطالبات برای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی در سه بخش می باشد و در برنامه های مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی در همه ابعاد به مسئولین مشورت می دهد.
فرمانده سپاه ناحیه مقداد با اشاره به نظر مقام معظم رهبری در خصوص تشکیل مجمع بسیج اقشار اظهار داشت: از حضرت آقا در این خصوص نظرخواهی شد و ایشان در تایید این کار فرمودند: یکی از دوستان پیشنهاد کردند که یک مجمع مشاوره ای به وجود آید. البته این مجمع مشاوره ای خوب است. من الان هم در زمینه های مختلف از اشخاص صاحب صلاحیت مشورت می گیرم به خصوص در مسائل دانشگاه ها و زمینه های علمی و غیره.
وی در خصوص وظایف مجمع گفت: هدف از تشکیل مجمع، مشارکت حداکثری صاحب نظران و اندیشمندان بسیجی در ادارات، پایش محیطی و شرایط شهرستان، تحلیل فرصت ها و شناسایی نقاط ضعف و قدرت است.
سرهنگ سیمائی هدف دیگر تشکیل مجمع را ایجاد وحدت و هم افزایی فکری اقشار مختلف جهت تحلیل شرایط، پرورش کادر تراز انقلاب اسلامی و ارتقای کیفی بسیج دانست و خاطرنشان کرد: کمک به کارآمدسازی نظام اسلامی از طریق حمایت و پشتیبانی از اقدامات سازنده و ارزشمند مسئولین شهرستان و پیش بینی وظایف و اختیارات هدف دیگر تشکیل مجمع است.
فرمانده سپاه ناحیه مقداد با اشاره به اهمیت برگزاری جلسات کارگروه ها افزود: کارگروه ها باید به طور منظم جلسات خود را برگزار کنند و پیشنهادات خود را به هیئت رئیسه ارائه کنند و این پیشنهادات در مجمع به بحث گذاشته می شود تا به نتیجه نهایی برای رسیدن به پیشبرد اهداف مجمع اقشار بسیج برسیم. همچنین می توان با دعوت از روحانیون و نخبگان برای حضور در این جلسات، به تحلیل نقاط ضعف و قوت خود پرداخت.
وی با اشاره به بسترهای لازم برای تشکیل تمدن اسلامی، اظهار داشت: تمدن اسلامی بدون معنویت و بدون ایمان به خدا نمی تواند شکل بگیرد و تمدنی که هم اکنون در غرب وجود دارد، نمی تواند آن تمدن متعالی باشد. چرا که در واقع تکنولوژی بدون معنویت و ایمان به درد نمی خورد. تمدن غرب عموماً یک نگرش اومانیستی دارد و هرچه که برای رفاه انسان باشد در نظر می گیرد و خداوند در این نگرش هیچ جایگاهی ندارد.
سرهنگ سیمائی ادامه داد: آنچه از نگاه بزرگان ما و حضرت امام (ره) در مورد تمدن تاکید شده این است که تمدن اسلامی می تواند جایگزین تمدن فعلی بشود. حضرت امام می فرمایند: این چیزهایی که شما در ممالک دیگر فکر می کنید تمدن است، وقتی که درست به آن تامل کنید تمدن نیست بلکه به توحش نزدیک تر است. تمدن صحیح در اسلام است. چنانچه حریت صحیح در اسلام است. اسلام پیشرفته ترین حکومت را دارد و به هیچ وجه حکومت اسلام با تمدن مخالفتی ندارد. اسلام خود یکی از پایه گزاران تمدن است.
این مقام مسئول اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در خصوص فرهنگ و تمدن والای ایرانی می فرمایند: با توجه به جایگاه مهم و برتر جمهوری اسلامی ایران، زمینه بسیار خوبی برای گسترش فرهنگ و تمدن اسلامی برخاسته از اسلام وجود دارد.
وی ادامه داد: حضرت آقا در فرمایشاتشان پیشرفت و تمدن را در دو بخش می دانند؛ بخش ابزاری و بخش حقیقی. بخش ابزاری همین ارزش هایی است که امروز به آن دست یافته ایم مثل علم، اختراع، هنر، اقتصاد و غیره و بخش حقیقی همین سبک زندگی است که متاسفانه در آن موفق نبوده ایم. باید آسیب شناسی کنیم و علت این که چرا پیشرفت نکرده ایم را دریابیم.
سرهنگ سیمائی خاطرنشان کرد: نمی گوییم غرب را قبول نداریم. بلکه معتقدیم فرهنگ غرب یک فرهنگ مهاجم است. زیرا هر جا که غربی ها وارد شده اند فرهنگ بومی آن جا را نابود کرده اند و بنیان های فرهنگی و اجتماعی آن را از بین برده اند.
وی لازمه صدور فرهنگ اسلامی را ورود بسیج در میدان های مختلف دانست و تصریح کرد: لازمه این کار، اخلاص، معنویت، تلاش و پشتکار است.
سرهنگ سیمائی در بخش دیگری از سخنانش، با اعلام حمایت از روستاییانی که اقلام مصرفی خود را در روستا تهیه کرده و به خاطر آن به شهر نمی آیند گفت: اگر بسیجی که در روستا زندگی می کند در زمینه پرورش حیوانات اهلی، قارچ، قالی بافی و … فعالیت کند، بسیج از وی حمایت کرده و اعتباراتی را برای این کار در نظر می گیرد. ما در مورد اقتصاد مقاومتی باید کمک حال دولت باشیم. گرچه دولت باید با انجام اقداماتی چون حمایت از تولید داخل، جلوگیری از ورود کالاهای غیرضروری و حمایت از تولید کننده به وظایف خود در زمینه اقتصاد مقاومتی عمل کند.
سرهنگ سیمائی در ادامه با اشاره به بحث محروم بودن سه بخش خمام، خشکبیجار و لشت نشاء در زمینه فرهنگی گفت: زحمت انجام این کار را اعضای شورای شهر و اعضای بسیج توامان انجام می دهند. گلایه این است که ما در این سه بخش اداره ارشاد و تبلیغات نداریم. اما این در حالی است که کارهای این دو اداره را بسیجی های خود ما انجام می دهند.
وی تصریح کرد: از مسئولین بخش تقاضا داریم تا در جلساتی که در خصوص معضلات بخش برگزار می کنند، از مسئولین بسیج هم برای همفکری دعوت نمایند.
سرهنگ سیمائی در بخش پایانی صحبت های خود با اشاره به معضل رو به رشد رستوران های سنتی در مسیر جاده رشت به خمام و جاده خمام تا لشت نشاء گفت: این رستوران ها هم اکنون همچون قارچ سربرآورده اند.
وی افزود: در این مکان ها که ذکر خدا گفته نمی شود. در جلسه ای که اخیرا با فرمانده پلیس راه رشت – انزلی داشتم وی اظهار می داشت: برخی از افرادی که در این سفره خانه ها هستند نیمه های شب با حالت مست از آن بیرون می آیند و مشکلات ترافیکی و امنیتی را به وجود می آورند.
وی در پایان گفت: اگر این ها کنترل نشود، برای ما مشکل ساز خواهند بود. بیکاری جوانان و مشکلاتی که در سواحل وجود دارد نیز بخش دیگری از معضلات است که البته در سواحل از سوی بسیج اقداماتی صورت گرفته اما این کار مقطعی است و راه درمان قطعی نیست.
انتهای پیام/
تئاتر« شُله پزان» در خمام به روی صحنه رفت
سوت بازی مس کرمان و تراکتور تبریز به میلاد موسوی رسید
کیان شیرزاد به تیم فوتبال نونهالان ملوان بندرانزلی پیوست
۲۲ هزار جلد کتاب در کتابخانه عمومی خمام موجود است
اهدای اعضای بدن شهروند گیلانی؛ نجاتبخش ۳ بیمار بدحال