به گزارش خوبان: همزمان با هفتم مهر روز آتش نشانی و ایمنی، اولین مانور اطفای حریق و امداد و نجات پیش از ظهرامروز در کمربندی شهر خمام برگزار شد.
علیرضا پورهادی در این مانور ضمن تبریک روز آتش نشانی، یاد شهدای آتش نشان کشور را گرامی داشته و گفت: با توجه به این که کشور ما یک کشور حادثه خیز است و از چهل حادثه طبیعی شناخته شده، سی مورد آن در ایران وجود دارد، توجه به ایمنی و تهیه و تدوین ضوابط و مقررات ایمنی امری ضروری است.
شهردار خمام در ادامه، گزارشی از وضعیت آتش نشانی خمام ارائه و اظهار داشت: هم اکنون 9 آتش نشان که در سه شیفت سه نفره در واحد آتش نشانی خمام مشغول فعالیت می باشند. واحد آتش نشانی خمام همچنین سه دستگاه کامیون و یک دستگاه نیسان در اختیار دارد.
پورهادی با ارائه آماری از تعداد حریق های صورت گرفته در خمام، گفت: در سال 1391 ، تعداد 85 مورد حریق داشتیم که از این تعداد سهم مسکونی 29 مورد، تجاری 18 مورد، انبار 11 مورد، باغ 12 مورد و وسیله نقلیه 15 مورد بوده است. ما در سال قبل 18 مجروح و 7 کشته در اثر این حوادث داشتیم.
وی ادامه داد: در سال 1392 نیز 39 مورد حریق داشتیم، که سهم مسکونی 10 مورد، تجاری 7 مورد، وسیله نقلیه 16 مورد، انبار 14 مورد و باغ 2 مورد است که از این تعدا 22 نفر مجروح و 2 نفر کشته بودند.
پورهادی در خصوص علل حادثه خیز بودن شهر خمام گفت: آمار ذکر شده بیانگر آن است که حادثه در خمام از بسیاری از شهرستان های استان بیشتر می باشد و دلیل آن این است که خمام در مسیر آسیای میانه و بین دو بندر آستارا و انزلی قرار دارد. تمامی کالاها به خصوص کامیون های حمل سوخت از این مسیر تردد می کنند و سال قبل نیز ما یکی دو مورد داشتیم که کامیون ها واژگون شدند. با توجه به مسافرخیز بودن خمام، میزان تصادفات زیاد بوده و با توجه به امکانات و تجهیزات محدودی که ما داریم واقعاً نمی توانیم جوابگوی عزیزانمان باشیم.
شهردار خمام با اشاره به جمعیت شهری و روستایی خمام اظهار داشت: با توجه به این که جمعیت شهر خمام بالغ بر 17000 نفر است و حدودا 46 روستا نیز در بخش خمام هست، مجموع جمعیت شهر خمام بالغ بر 56000 نفر است و این تجیهزات و نیروی انسانی محدود واقعاً جوابگوی نیازها نیست.
پورهادی در انتهای صحبت هایش خطاب به مسئولین استان گفت: ما حتی یک ست نجات نداریم تا افراد را در هنگام بروز حادثه از داخل خودرو بیرون بیاوریم. من از مسئولین خواهش داریم نگاه ویژه ای به شهر ما داشته باشند و حداقل یک ست نجات یا یک نردبان خودرویی به ما بدهند تا ما شرمنده همشهریانمان نشویم.
در پایان این مانور از جمعی از بازنشستگان آتش نشانی خمام و پرسنل حال حاضر آن و همچنین از علی اکبر کاظم زاده به عنوان آتش نشان نمونه تقدیر به عمل آمد.
بخشدار خمام در این مانور، با طرح سوالی با مضمون « اولین آتش نشان طبیعت چه کسی بوده است؟» دانش آموزان را در این مانور مشارکت داد.
انتهای پیام/
تئاتر« شُله پزان» در خمام به روی صحنه رفت
سوت بازی مس کرمان و تراکتور تبریز به میلاد موسوی رسید
کیان شیرزاد به تیم فوتبال نونهالان ملوان بندرانزلی پیوست
۲۲ هزار جلد کتاب در کتابخانه عمومی خمام موجود است
اهدای اعضای بدن شهروند گیلانی؛ نجاتبخش ۳ بیمار بدحال