به گزارش خوبان، برخی افراد تصور می کنند که آبکش کردن برنج نشاسته آن را از بین می برد و خاصیت چاق کنندگی برنج از بین می رود.
این تصور غلط است به دلیل اینکه نشاسته برنج در درون دانه های برنج قراردارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقی می ماند و در دسترس نیست.
آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج می شود. ویتامین B۱۲ یا تیامین درپوسته برنج وجود دارد که با جدا کردن پوسته از برنج پنج ششم ویتامین B۱ آن از بین می رود و فقط یک ششم ویتامین B۱ در دانه های برنج باقی می ماند.
در صورتی که برنج آبکش شود، همین یک ششم ویتامین B۱ نیز از بین می رود و برنج فاقد ویتامین می شود.
زمانی که برنج جوشانده می شود و آب آن دور ریخته می شود،فقط یک بیستم ویتامین B۱ دربرنج باقی می ماند اما کته کردن برنج موجب می شود که ویتامین B۱ آن باقی بماند.
کسانی که می خواهند ویتامین B۱ بیشتری به بدن آنها برسد، می توانند سبوس برنج را خیس کرده و آب آن را مصرف کنند که در این صورت ویتامین B۱ زیادتری به بدنشان می رسد.
منبع: افکار نیوز
انتهای پیام/
سوت بازی مس کرمان و تراکتور تبریز به میلاد موسوی رسید
کیان شیرزاد به تیم فوتبال نونهالان ملوان بندرانزلی پیوست
۲۲ هزار جلد کتاب در کتابخانه عمومی خمام موجود است
اهدای اعضای بدن شهروند گیلانی؛ نجاتبخش ۳ بیمار بدحال
تیمهای فوتبال اتحاد خمام و شاهین خشکبیجار به تساوی بدون گل رضایت دادند