به گزارش خوبان: با توجه به گذشت دو سال از مدیریت عبدالحسین زاده به عنوان شهردار خشکبیجار ، وی در مصاحبه با خبرنگار ما به تشریح عملکرد خود طی دو سال اخیر پرداخته است. پیشنهاد می کنیم خواننده باشید.
خوبان خبر: کمی از خودتان برایمان بگویید.
سید نظام عبدالحسین زاده هستم. متولد شهرستان ماسال ، بخش شاندرمن. مدرک مهندسی کشاورزی دارم. بیش از 28 سال است که در شهرداری مشغول به کار هستم و تا کنون در شهرداری های پره سر، رضوانشهر، شاندرمن، شفت و در نهایت خشکبیجار بوده ام و در شهرهای شاندرمن و شفت و خشکبیجار شهردار بوده ام.
از بدو شروع خدمتم در سال 1363 وارد شهرداری شدم و حدود دو سال است که به عنوان شهردار خشکبیجار فعالیت می نمایم.
خوبان خبر: مهم ترین اقدامات شما به عنوان شهردار خشکبیجار چه بوده است؟
در ابتدا از کلیه افرادی که قبلاً به عنوان شهردار مشغول به کار بودند، تشکر می کنم. از زمانی که به عنوان شهردار انتخاب شدم از جمله نخستین مشکلات ، مشکل کاربری غیرمسکونی بوده است که مردم عزیز ما در خصوص ساخت و ساز دچار مشکل بودند و در حدود 13 سال این مشکل وجود داشته است و از زمانی که بنده سکان هدایت شهرداری را به عهده گرفتم با پیمانکار قرارداد بستیم و کارهای اساسی صورت گرفته است، الان کارهای معابر و کاربری آن تمام شده، قرار است آخرین جلسه در اداره راه و شهرسازی برگزار شود و اگر در آن جا تایید شد به شورای عالی شهرسازی برود و در صورت تصویب به شهرداری ابلاغ شود. و این نوید را به مردم خوب می دهم که پس از ابلاغ طرح جامع یک انقلابی در ساخت و ساز و شهرسازی صورت خواهد گرفت.
از جمله اقدامات بعدی ما ، تلاش برای آسفالت نمودن 160 کوچه در خشکبیجار که اکثراً خاکی بوده اند و هم چنین لکه گیری آسفالت بازار امام رضا(ع) ، میدان امام حسین (ع) و ورودی شهر است.
– ابتدای بلوار شهید مطهری را به طول 800 متر تعریض و جدول گذاری کردیم. پروژه بلوار ساحلی که یکی از پروژه های کلیدی شهر است و به ساحل زیبای حاجی بکنده و زیباکنار منتهی می شود، در ایام نوروز و تعطیلات با ترافیک سنگینی مواجه بود، با توجه به این که این پروژه 5-6 سالی بود که راکد بود، طی پیگیری هایی که به عمل آمد با اختصاص اعتبارات لازم این بلوار جدول گذاری شد و خوشبختانه الان آماده است و ان شا الله امسال بلوار ساحل حاجی بکنده به طول 750 متر در چهار باند را آسفالت می کنیم.
– پیچ خطرناک یوسف محله را هم سعی داریم امسال اصلاح کنیم.
– در پارک شهر وسایل ورزشی قرار دادیم و وسایل بازی آن را اصلاح کردیم. دور پارک را نیز حصارکشی نمودیم. در ورودی پارک نیز دو مجسمه قرقاول نصب کردیم و از آنجایی که شغل اکثر مردم در شهر خشکبیجار کشاورزی می باشد، به عنوان سمبل شهر مجسمه یک مرد کشاورز را روبروی شهرداری نصب کردیم.
– بزرگ ترین کاری که طی این مدت انجام شد، نصب دروازه قرآن خشکبیجار می باشد که دومین دروازه قرآن کشور است.این پروژه یک پروژه فرهنگی – معنوی است که برای ساخت آن حدود 50 میلیون تومان هزینه شده است.
با پیگیری هایی که از طریق سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور انجام دادیم این اعتبار را بلاعوض از این سازمان گرفتیم و حتی یک ریال از حساب شهرداری خشکبیجاربرای این طرح خرج نکردیم و همینجا جا دارد از معاون وزیر کشور آقای تابش فر که این اعتبار را در اختیار شهرداری قرار داد تشکر نمایم.
– از لحاظ مالی نیز مشکلات شهرداری را برطرف نموده و مطالبات از شهرداری را به صفر رساندیم.
– فرش موزائیک بیش از 4000 متر مربع در سطح شهر از جمله بلوار شهید مطهری ، بلوارآیت الله طالقانی ، خیابان دکتر شریعتی را داشتیم.
– یکی دیگر از فعالیت های ما پروژه بوستان مادر در خیابان آیت الله طالقانی بود که اگر این پروژه توسط پیمانکار صورت می گرفت بیش از 30 میلیون تومان هزینه در بر داشت . اما چون توسط خودمان انجام شد کمتر از 3 میلیون تومان هزینه در بر داشت.
– هم چنین بوستان جدید شهدای گمنام که روبروی ساختمان حوزه بسیج است، با هزینه ای کمتر از 2 میلیون تومان ساخته شده است.
– در حال حاضر 1000 متر مربع موزائیک خریداری شده است که در حدود 300 متر مربع آن دپو شده و قصد داریم از دروازه قرآن خشکبیجار تا روبروی بانک کشاورزی را موزائیک گذاری نماییم.
– در صورت تامین اعتبار 50 میلیونی پروژه ساختمان آتش نشانی که 80 % پیشرفت فیزیکی داشته، امسال افتتاح می گردد و ساختمان قبلی آن به ادارات دیگر داده خواهد شد.
هم چنین بزرگ ترین پروژه تجاری ما، مجتمع تجاری است که در خیابان آیت الله سعیدی با 44 باب مغازه و در دو طبقه در حال ساخت می باشد. با افتتاح این پروژه هم شهرداری به یک درآمد پایدار خواهد رسید وهم یک منبع ایجاد شغل برای جوانان خواهد بود.
– ساخت غسالخانه مدرن در باغ شهدای خشکبیجار نیز از دیگر فعالیت های شهرداری طی دوسال اخیر می باشد.
– روبروی مزار شهدا را همسان سازی نمودیم تا بتوانیم مراسمات مذهبی را در ایام مختلف سال در آنجا برگزار نماییم.
خوبان خبر: به نظر شما شهردار چه وظایفی در قبال شهروندان دارد؟
شهردار زمانی شهردار است که شهر وجود داشته باشد و شهر زمانی شهر است که شهروند وجود داشته باشد. در نتیجه شهردار و شهروند مکمل یکدیگرند. پس اگر شهردار نتواند خواسته های شهروندان را برآورده نماید، نمی توان به وی شهردار گفت. وظیفه ی شهرداری خدمات رسانی به موقع است. اگر شهروند صبح که از خانه ی خود خارج می شود شهر را کثیف ببیند با روحیه ای خراب صبح را به شب می رساند ، اما اگر از صبح شهر را تمییز ببیند با روحیه ای بالا بر سر کار خود حاضر خواهد شد و این روحیه را تا پایان شب حفظ می کند . پس وظیفه ی شهرداری این است که رضایت شهروندان را در حد معقول و متناسب جلب کند.
خوبان خبر: شما به عنوان شهردار تا چه حد با سایر نهادهای شهر از جمله شورای شهر تعامل دارید؟
تعاملی که با اعضای شورای شهر داریم بسیار خوب می باشد. در تمامی جلساتی که بین ما برگزار می شود و به صورت علنی می باشد، و مردم در این جلسات حضور می یابند و بیش از 90% مشکلات مردم در همان اتاق شورا حل می شود. به جرات می توانم بگویم که ما تا الان یک مصوبه هم بدون امضای کمتر از 5 نفر نداشته ایم و تمامی مصوبات ما 5 امضایی بوده است. اگر شهرداری و شورای شهر با هم تعامل نداشته باشند، شهرداری موفق نخواهد بود.
جا دارد از همین جا از بخشدار سابق، آقای پیرخندان نیز تشکر نمایم. با آقای شاددوست بخشدار جدید خشکبیجار نیز که از مجموعه وزارت کشور هستند تعامل خوبی داریم .
با فرمانداری رشت، استانداری و سایر نهادها نیز رابطه ای نزدیک و دوستانه داریم.
خوبان خبر: طرح سالم سازی ساحل حاجی بکنده و امین آباد در ایام نوروز چطور بود؟
این طرح امسال برای اولین بار بود که اجرا می شد و به همین دلیل ما دلهره زیادی برای درست اجرا کردن این طرح و تامین امنیت این مکان داشتیم.اما خوشبختانه با تاکیدات معاون سیاسی امنیتی استاندار آقای اکبرزاده و همچنین آقای عظمتی فرماندار رشت، بر مدیریت طرح سالم سازی و حضورشان در ساحل ، و با همکاری صمیمانه اعضای حوزه بسیج خشکبیجار توانستیم این کار را با موفقیت به انجام برسانیم.
جا دارد در همین جا از سرهنگ سیمائی فرمانده سپاه ناحیه مقداد و سروان دوستدار فرمانده حوزه مقاومت بسیج خشکبیجار که در راستای اجرایی شدن این طرح سالم سازی با ما کمال همکاری را داشتند تشکر ویژه نمایم.
خوبان خبر: تعاملات شما با هیئت های مذهبی در مناسبت های مختلف به چه صورت می باشد؟
اتفاقا روزی که بنده به عنوان شهردار انتخاب شدم، تعاملی که بین ما وجود داشت یک تعامل بسیار خوب بود و اکثر هیئت های مذهبی نیز در برگزار اعیاد و مراسم عزاداری کمک های مالی خوبی نمودند و یک تعامل 100% بین ما و این عزیزان وجود دارد.
خوبان خبر: آمار مسافران نوروزی را به شهر خشکبیجار در سال جدید چگونه ارزیابی می کنید؟
با توجه به این که امسال ما از وضعیت خاصی برخوردار بودیم، بیش از 30 % افزایش مسافر را داشتیم به خصوص در ساحل حاجی بکنده و امین آباد و با احتساب بومیان خشکبیجار به طور متوسط 4000 خودرو وارد ساحل خشکبجیار شدند و در یک شبانه روز حداقل 16000 مسافر را در شهر خشکبیجار داشتیم که در بعضی مواقع این آمار به 60000 نفر نیز می رسید.
خوبان خبر: کارنامه شورای سوم شهر را چگونه ارزیابی می کنید؟
در این زمینه بنده نمی توانم اظهار نظر نمایم و مردم باید نظر دهند اما شورای سوم یک شورای بسیار خوب بود. این را باید بدانیم که در یک شورا اگر تعامل وجود نداشته باشد آن شهر دچار مشکل می شود. در شورای شهر خشکبجیار اعضا به هیچ عنوان مسائل شخصی خودشان را لحاظ نمی نمودند و در مجموع یک تعامل کامل بین ما و این آقایان وجود داشت.
خوبان خبر: آینده خشکبیجار را چگونه می بینید؟
با توجه به این که مشکل ساخت و ساز بزرگ ترین مشکل ما بوده است و مردم فکر می کنند شهرداری نمی خواهد این مشکل حل شود ما آمدیم با طرح جامع این مشکل را حل کنیم و با ابلاغ طرح جامع آینده بسیار روشنی برای شهر خشکبیجار پیش بینی می شود، هم به لحاظ رفاهی و هم به جهت گسترش شهر و هم از نظر درآمد زایی این نوید را به مردم می دهم که شهر خشکبیجار تمام کمبودهای سال های قبل خود را جبران نماید و از شهرهای همجوار نیز پیشی بگیرد.
خوبان خبر: چه انتظاری از مسئولین استانی دارید؟
از مسئولین بالاخص استاندار و فرماندار تقاضا دارم با توجه به این که خشکبیجار یک شهر محروم بوده توجه بیشتری به آن داشته باشند و اعتبارات بیشتری برایمان درنظر بگیرند و یکی از بزرگ ترین مشکلات ما جاده خطرناک خمام به خشکبیجار می باشد که عنوان قتلگاه را نیز به خود گرفته است و ما همه روزه و هر هفته شاهد وقوع تصادفات منجربه جرح و متاسفانه در مواردی مرگ در این جاده هستیم. از مسئولین درخواست داریم که نسبت به رفع مشکلات این جاده اقدام عاجل نمایند.
خوبان خبر: تا چه حد از نخبه های جوان و دانشگاهی در عرصه های سیاسی – فرهنگی – عمرانی و در طرح های شهری بهره برده اید و آیا با آن ها تعامل دارید؟
بنده قبلاً اعلام کرده بودم که هر کدام از نخبه های شهر و استان ما ایده ای داشته باشند که به نفع شهر ما باشد ، من دست این عزیزان را می فشارم و در خدمت این دوستان هستم.
خوبان خبر: شهرداری در راستای تحقق شعار حماسه ی سیاسی و حماسه اقتصادی چه اهدافی را در سال جدید دنبال می کند؟
شهرداری در راستای تحقق این شعار هم در ورودی شهر بنر گذاشته و هم برای گرامیداشت این شعار سعی کردیم برنامه های اقتصادی مان را در همین راستا قرار دهیم و از هزینه روی زیاد و اسراف جلوگیری کنیم و ریخت و پاش ها را کمتر نماییم و سعی نماییم بودجه کارهای عمرانی را با حداقل به سرانجام برسانیم و در زمینه ی حماسه ی سیاسی نیز شهرداری همگام با مسئولین نظام در خدمت مردم عزیز می باشد.
خوبان خبر: به عنوان سوال پایانی، چه نمره ای به عملکرد خود می دهید؟
من خودم نباید به خودم نمره بدهم. چون اغراق می شود و همکاران من در شهرداری و استانداری ، فرمانداری و شورای شهر و مردم باید به من نمره دهند. با وجود نواقصی که داشتیم از عملکرد خود تا حدی راضی هستم . چون کارها طبق برنامه پیش رفته است. در نهایت اگر نمره ای بخواهم به خودم بدهم نمره بالای 15 می دهم.
خوبان خبر: و کلام آخر…
در پایان دست همه ی عزیزان که در این دوسال با من تعامل داشتند و بنده را تحمل نمودند می فشارم و ازهمه ی شهروندان می خواهم که با شهرداری همگام و همپا باشند و در نظر داشته باشند که عوارضی را که شهرداری از آن ها می گیرد صرف زیبایی شهر و آسفالت کوچه ها و ایجاد پارک و بلوار می شود و قول می دهیم امانتدار خوبی باشیم و در این امانت خیانت نکنیم. با توجه به این که شهرداری یک موسسه غیرانتفاعی می باشد از مردم شریفمان تقاضا داریم که عوارض خود را بپردازند.
انتهای پیام/
سوت بازی مس کرمان و تراکتور تبریز به میلاد موسوی رسید
کیان شیرزاد به تیم فوتبال نونهالان ملوان بندرانزلی پیوست
۲۲ هزار جلد کتاب در کتابخانه عمومی خمام موجود است
اهدای اعضای بدن شهروند گیلانی؛ نجاتبخش ۳ بیمار بدحال
تیمهای فوتبال اتحاد خمام و شاهین خشکبیجار به تساوی بدون گل رضایت دادند