کد خبر: 22005 - تاریخ: دوشنبه، 1 آوریل 2013 - 18:11

مقدمه چینی امریکا برای فتنه انگیزی و ایجاد نا امنی و ناآرامی در جمهوری آذربایجان

خوبان خبر: آیدین میرزا زاده، نماینده پارلمان جمهوری آذربایجان در گفتگو با خبرنگار تلویزیون آ تی وی در همین رابطه گقت: وانمود کردن جمهوری آذربایجان به عنوان میدان تاخت و تاز تروریست ها و کشوری که قربانی ترور شده، غیر قابل قبول و اقدامی نادرست است؛ زیرا امکان فعالیت گروه های تروریستی در این کشور وجود ندارد.

شرکت ای سی ای امریکا اخیرا با تولید یک بازی کامپیوتری مخرب به نام صید ماهی در باکو که در آن تفنگداران امریکایی بعنوان قهرمانان بازی با گروه های تروریستی داخل جمهوری آذربایجان در کوچه ها و خیابان ها درگیر شده اند، سعی کرده، این کشور را عرصه تاخت و تاز تروریست ها نشان داده، برای ایجاد وضعیتی مشابه وضعیت سوریه مقدمه چینی نماید

به گزارش خوبان به نقل از بولتن نیوز،  شبکه تلویزیونی ای تی وی جمهوری آذربایجان در برنامه خبری پنجشنبه شب خود، ضمن اعلام این خبر، تاثیرات  منفی روانی  این بازی را مورد نقد و تحلیل قرار داد.

به گزارش این شبکه تلویزیونی، این بازی کامپیوتری که برای نوجوانان در نظر گرفته شده است، تفنگداران آمریکایی را به عنوان قهرمانانی وانمود می کند که با گروه های تروریستی که به داخل جمهوری آذربایجان رخنه کرده اند و در کوچه و خیابان های باکو مردم بی گناه و همچنین سکوهای نفتی را هدف حملات تروریستی خود قرار می دهند، می جنگند .
بر اساس این گزارش در بازی مزبور به پرچم جمهوری آذربایجان نیز توهین شده و به جای آن که پرچم بر روی میله در حال اهتزاز باشد، در ته دیواری در یک زیر زمین به تصویر کشیده شده است.
آیدین میرزا زاده، نماینده پارلمان جمهوری آذربایجان در گفتگو با خبرنگار تلویزیون آ تی وی در همین رابطه گقت:  وانمود کردن جمهوری آذربایجان به عنوان میدان تاخت و تاز تروریست ها و کشوری که قربانی ترور شده، غیر قابل قبول و اقدامی نادرست است؛ زیرا امکان فعالیت گروه های تروریستی در این کشور وجود ندارد.
در این گزارش با اشاره به این که بازی مزبور علاوه بر آثار نامطلوب روانی، باعث ایجاد انحرافات سیاسی در بین نوجوانان نیز می گردد، نظرات یک روانشناس آذری به نام النور رستم اف نیز منعکس شده است.
رستم اوف معتقد است:  این بازی علاوه بر تاثیرات روانی منفی، باعث ایجاد عداوت در جامعه و حتی اختلافات خانوادگی نیز می گردد. همچنین علاوه بر داشتن ماهیت ظاهرا سرگرم کننده، گرایشات سیاسی خاصی را به بازی کننده القا می کند و جنبه منحرف کننده دارد.
کارشناسان رسانه ای بر این باورند، امریکا با تولید و پخش این بازی کامپیوتری، عملا یک جنگ روانی فتنه انگیزانه را در داخل جمهوری آذربایجان به راه انداخته است.
آمریکا همواره با تولید فیلم های هالیوودی سعی می کند خود را به عنوان قدرت برتر و منجی بشریت نشان بدهد و این بازی نیز بخشی از این تلاش قهرمان سازی آمریکایی هاست.
با نگاهی دیگر به موضوع می توان چنین برداشت کرد که امریکا با تولید این بازی و ایجاد جنگ روانی در بین شهروندان جمهوری آذربایجان  که این کشور را عرصه تاخت و تاز تروریست ها نشان می دهد، در پی مقدمه چینی برای یک فتنه انگیزی جدید در منطقه و سناریو سازی برای وضعیتی مشابه وضعیت سوریه در جمهوری آذربایجان است.

 

انتهای پیام/


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads