مدت زیادی از ابلاغ بخشنامه و دستورالعمل دکتر سالاری، استاندار گیلان، به دستگاههای اجرایی استان جهت الزام مسئولان و مدیران کل این دستگاهها به حضور یک روز در هفته در سطح شهرستانهای استان گیلان نمیگذرد و در همین مدت زمان کوتاه، این حضور باعث تحرک و پویایی در دستگاههای اداری استان شده است.
اینکه یک مدیر کل یا رییس سازمان استانی به همراه معاونین و روسای شهرستانی خود، همراه با فرماندار شهرستان مربوطه، در بخشهای آن شهرستان حضور یابند و الویتهای اجرایی و عملیاتی پروژهها در بخشها و روستاها شناسایی شود، پای صحبت مردم بنشینند و مشکلاتشان را بشنوند و در مسیر حل آن گام بردارند، حرکت خوب و پسندیدهای است که با هدایت و مدیریت صحیح و با دستورات مدیر ارشد دستگاه مربوطه، میتواند منجر به رفع بسیاری از مشکلات و موانع پیش رو در شهرستانها و در نهایت منجر به رشد و پیشرفت و توسعه منطقهای بشود.
با ابلاغ دستورالعمل استاندار محترم گیلان، نه تنها مدیران استانی، بلکه فرمانداران، بخشداران و دهیاران نیز جهت پیگیری و به ثمر رساندن پروژهها و همچنین رفع نیازها و پیگیری الویتهای روستاها در جهت رفع موانع پیش روی کارآفرینان و تولیدگران در این روستاها حضور فعالی داشتهاند.
به طور مثال در شهرستان رشت، در یکماه گذشته مدیران کل ادارات راهداری و حمل نقل جادهای، سازمان جهادکشاورزی، شیلات و منابع طبیعی، شرکت آب منطقهای، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شرکت توزیع نیروی برق و شرکت مخابرات، بههمراه فرماندار و معاونین فرمانداری و کارشناسان مربوطه، در چند روز مختلف در بخشهای ششگانه شهرستان رشت حضور یافتند و این اتفاق نادری بود که مدیران کل دستگاهها و نهادهای دولتی در ظرف کمتر از یکماه از کلیه بخشهای شهرستان رشت بازدید بهعمل آورند و به صورت میدانی در روستاها حضور یابند؛ کما اینکه این رویه در سایر شهرستانهای استان گیلان نیز جاری و ساری است.
نگاه مدیریتی تحولخواه مبتنی بر توسعه منطقهای، نشات گرفته از تصمیماتی است که بتواند سیستم پیر و فرسوده اداری را با نگاه کارشناسی به حرکت وا دارد و علیرغم وجود ایستاییهای سیستمی، با ابلاغ دستورالعملهای اینچنینی میتوان امید داشت، که زمینه خدماترسانی مطلوب به مردم، بیشتر و بهتر از قبل فراهم خواهد آمد.
مردم زمانی که مسئولین دولتی را در ردههای مختلف استانی و شهرستانی، پیگیر مشکلات و مسایلشان در شهرها و روستاهای خود میبینند و بیواسطه و بیتکلف با آنان سخن میگویند، تعلق خاطر بیشتری نسبت به کشور، دولت و نظام پیدا میکنند و این امر، مایه تقویت امید، اعتماد و قوت قلب آنان خواهد شد؛ قطعا مدیران و مسئولان نیز باید پاسخگوی این امید و اعتماد باشند و روستاییان نتایج و دستاوردهای این سفرهای شهرستانی را بهطور ملموس و روشن در بخشها و روستاها لمس کنند.
قطعا اطلاعرسانی و خبررسانی صحیح و بهموقع سفرهای یک روزه مدیران استانی به شهرستانها با ابلاغ استاندار محترم، از صدا و سیما و رسانههایی نظیر خبرگزاریها، پایگاههای خبری و جراید، از چند جهت در به ثمر رسیدن نتایج این سفرها موثر است؛ از یک سو باعث ایجاد امید در بین مردم و تضعیف آن نگاهی که قصد دارد دولت و نظام را ناکارآمد جلوه دهد خواهد شد. از سوی دیگر، پررنگشدن اطلاعرسانیها بار تعهد بیشتری برای دستگاهها و نهادهای استانی در الویتبندی جهت انجام بهموقع پروژهها ایجاد خواهد کرد. از دیگر سو باعث تحرک و پویایی سایر ادارات، دستگاهها، نهادها، ستادها و دوایر دولتی و غیردولتی در انجام مسئولیتهای محوله و الگوبرداری از این روش جهت رفع مشکلات مردم خواهد شد.
با نگاهی کلنگر درخواهیمیافت که حضور مسئولان و مدیران استانی در شهرستانها و بخشها تا چه میزان تاثیرگذار، مهم و حائز اهمیت است؛ زیرا که همه ما مسئول هستیم و همه باید به قدر مسئولیت و اختیارات خویش پاسخگوی عملکردها، دستاوردها و ضعفهای خویش باشیم و در این میان، قطعا مردم بهترین قضاوتکنندگان بر عملکردها هستند.
سوت بازی مس کرمان و تراکتور تبریز به میلاد موسوی رسید
کیان شیرزاد به تیم فوتبال نونهالان ملوان بندرانزلی پیوست
۲۲ هزار جلد کتاب در کتابخانه عمومی خمام موجود است
اهدای اعضای بدن شهروند گیلانی؛ نجاتبخش ۳ بیمار بدحال
برنامه گشتهای بازرسی از سطح بازار خمام مرتب انجام می شود