کد خبر: 17879 - تاریخ: دوشنبه، 4 فوریه 2013 - 00:55

همه آنچه در جلسه علنی امروز مجلس گذشت؛

حرمت‌ها شکست

خوبان خبر: مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه 15 بهمن و در سومین روز از دهه مبارک فجر روز تلخی را به خود دید. روزی که کام دوست داران انقلاب اسلامی را تلخ و دشمنان ملت ایران را ذوق‌زده کرد.

به گزارش خوبان به نقل ازجهان، دستور کار امروز مجلس نهم، بررسی استیضاح عبدالرضا شیخ الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود. وزیری که تاکنون دو بار از مجلس رای قاطع گرفته بود، امروز در پس جنجالها، قاطعانه از مقام وزارت افتاد.

در جلسه صبح مجلس موافقان و مخالفان استیضاح وزیر کار نظرات خود را بیان کردند. در نوبت بعد از ظهر ابتدا شیخ الاسلام از خود دفاع کرد، سپس رییس جمهور به ایراد سخن پرداخت، در ادامه علی لاریجانی ریییس مجلس به اظهارات رییس جمهور پاسخ داد و در نهایت پس از تشنج و تذکرات نمایندگان، استیضاح وزیر کار به رای گذاشته شد که با 192 رای، عبدالرضا شیخ الاسلام از وزارت تازه تاسیس تعاون، کار و رفاع اجتماعی برکنار شد.

شیخ الاسلام: در کارمان بسیار موفق بوده ایم

وزیر تعاون کار و امور اجتماعی در آخرین دفاع خود گفت: حالا آقای مرتضوی منصوب شد هیچ کس تضمین نکرده است که او تا ابدالدهر مسئول خواهد ماند، ما بارها و بارها شده مدیرانی را منصوب کرده ایم پس از مدتی دیده ایم که توان کافی ندارد راجع به او تصمیم گرفته ایم.

عبدالرضا شیخ الاسلامی در جلسه نوبت عصر روز یکشنبه مجلس در بررسی طرح استیضاح خود طی سخنانی در پاسخ به دو نماینده موافق استیضاح که در جلسه نوبت عصر صحبت کردند اظهار داشت: تا این لحظه همه آنچه که ما انجام دادیم دقیقا طبق ضوابط قانونی بوده است و ذره ای از آن عدول نکردیم.

وی ادامه داد: قانون فصل مشترک همه تعاملات و سخنان ما باید باشد. ما اگر تصمیمی گرفتیم تدبیر کردیم برای اداره بهتر امور بر اساس تشخیص و مسئولیتی که بر عهده مان نهاده شده، استفاده از ظرفیت های قانونی بوده است. اگر کسی یا عزیزی برداشتش از قانون با آنچه از ظاهر قانون استفاده می شود، با ما تفاوت دارد، نیازی نیست که اینقدر به ما نسبت قانونشکنی و قانون ستیزی و امثال آنها را بدهد.

شیخ الاسلامی ادامه داد: دیوان عدالت اداری حکم داده و حکم اجرا شده است رئیس محترم دیوان محاسبه کرده است و گفته است وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم، رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری را اجرا و نتیجه را برای ما ارسال کرد.

وی خطاب به موافقان استیضاح گفت: برادر عزیز اگر جنابعالی به قانون احترام می گذارید آیا دیوان عدالت اداری و رئیس محترم آن، از قانون بی خبر است؟ از اقدامات ما بی اطلاع است؟ اتفاقا خبرنگار در یک پرسش چالشی این مطلب را می پرسد. ادامه می دهند که موضوعی که در هیات عمومی دیوان عدالت اداری رسیدگی شد از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ و اجرا شد. ما قانون را تفسیر به رای نکردیم. همه می دانند که در مباحث حقوقی، عرف و رویه های جاری از ملاک های مورد اعتنا است.

وزیر کار ادامه داد: بنده عرض کردم در طول چندین سال گذشته سابقه 6 مدیر عامل صندوق را بررسی کردم. 5 نفر آنها با قرائتی که شما از قانون دارید واجد صلاحیت نبودند اما منصوب شدند چرا آن موقع اعتراضی نبود؟ برای آنکه تفسیر مطابق با آن چیزی بود که در آن زمان مسئولان به آن رسیده بودند و ما هم بر آن باور بودیم. برداشت ما از قانون این بود که بحث رشته تحصیلی و سابقه خدمت در رشته های مختلف.

شیخ الاسلامی خاطر نشان کرد: رویه این بود برداشت ما هم همین بود. ناگهان مواجه شدیم عده ای از عزیزان برداشت دیگری دارند. خوب اشکالی ندارد رفتند به این برداشت وجه قانونی هم بخشیدند. ما هم اجرا کردیم اما در همین قانون آمده بود که دولت می تواند اساسنامه صندوق تامین اجتماعی را اصلاح کند خوب اصلاح کرد دولت است و مسئولیت اجرایی کشور را بر عهده دارد تشخیص داد که باید این کار را بکند. برمبنای کارشناسانه و عالمانه این کار را انجام داد. اتفاقات اگر بحث تخصصی باشد بنده به جرات و قاطعیت عرض می کنم که آن چه که در ماده 17 قانون جامع رفاه و تامین اجتماعی آمده ناظر بر همین برداشتی است که ما داریم.

وی گفت: نهایتا عده ای نمی پسندند در مسیر قانونی رفته ایم و برداشت دیگری به ما دیکته شد و ما هم پذیرفتیم و به موجب قانون یک حرکت انجام دادیم. دعوا نیست، دور زدن قانون کدام است؟ اصلا این حرف ها نیست برای اداره کشور مسئولان تصمیم می گیرند. هر روز شما هم در مجلس از صبح می نشینید. وقت و بی وقت در کمیسیون ها و جاهای مختلف برای اداره امور کشور تصمیم می گیرید جرح قوانین و مقررات می کنید فردا دوباره آن را اصلاح می کنید. دوباره سه باره چند باره، چه اشکالی دارد؟

وی با بیان اینکه بار سنگین مسئولیت اجرایی بر دوش دولت است گفت: ضوابط آیین نامه ها و دستورالعمل ها در اختیار دولت است این طبق قانون است چرا باید این را از دولت سلب کنیم؟ اگر یک سال پیش یا 11 ماه پیش دوستان راجع به آقای مرتضوی مباحثی داشتند، به هر حال ایشان مسئولیتی نداشت و اقداماتی در این حوزه نکرده بود. امروز سابقه 11 ماه عملکرد ایشان را نیز پیش رو داریم. آیا این عملکرد موفق نبود؟ ما که در تامین اجتماعی می بینیم همه شاخص های ما مثبت است ما که می بینیم در تامین اجتماعی که ما پس از سالها از نقطه سربه سری عبور کرده بودیم امروز دوباره رشد مثبت پیدا کرده ایم ما هم اکنون ذخیره احتیاطی داریم. الان جامعه کارگری، کارفرمایی و … همه موافق این جریان هستند. آیا این حمایت ها برای شما که نمایندگان محترم مجلس هستید و از بدنه اجتماعی این مملکت اعلام و ایجاد شده، هیچ پیام مثبتی ندارد. آیا این برای ما افتخار نیست که توانستیم با همیاری و همدلی همه بدنه اجتماعی جامعه و مخاطب خود را همراه و همدل کنیم افتخار نیست؟ آفرین ندارد و به خاطر آن باید سرزنش بشویم و احیانا متهم بشویم که با اعمال فشار جریانات انبوه و عظیم به جنبش آمدند و احیانا به شما 4 تا تلفن زدند؟

وی گفت: بنده مطلق با هیچ احدی برای لغو این استیضاح لابی نکردم تلفن نزدم، خواهش نکردم هر عزیزی به من مراجعه کرد و اعلام کرد که می خواهم در جهت رفع استیضاح یا اداره فضای جلسه یا سخنران مثبت صحبت کنم هیچ کلمه ای از زبان من نشنید. من به همه همکارانم گفتم بروید کارتان را بکنید، خود بنده تا آخرین لحظه ساعت 10 شب گذشته کار مردم را انجام دادم. 10 شب نشستم و چند مطلب جور و یادداشت کردم تا خدمت شما ارائه دهم. ما به کارمان سفت وسخت چسبیده ایم ادعا می کنیم که در کارمان هم بسیار موفق بوده ایم کما اینکه در تمام این مباحثی که مطرح شد درباره انتصاب یک فرد اتهاماتی مطرح شد.

وی گفت: ما این اتهامات را بررسی کردیم و از نظر ما این اتهامات اثبات نشد ما به مجرمیت آقای مرتضوی نرسیدیم اما صلاحیت های او را احراز کردیم. 4 ساعت در جلسه هیات امنا بحث کردیم یکایک این موضوعات مطرح شد با نقادی و دقت بالا. ما پاسخ گرفتیم اصرار نداریم بی خودی مردم را متهم و محکوم به مجازات کنیم .

شیخ الاسلام ادامه داد: ما چکاره ایم. بین خود و خدای باید حجت داشته باشیم. گیرم من جواب شما را بدهم یا ندهم. البته این مهم است اما بیشتر از آن برای من مهم است که جواب خدا را بدهم چرا باید به خاطر یک اتهاماتی که 11 ماه در فضای رسانه ای علیه یک نفر گفته می شود تصمیم بگیرم و به عنوان یک فرد هر چند کوچک، با این تصمیم خود عملا پای همه آن اتهامات امضا کنند من حق چنین کاری ندارم. با احدی الناسی این کار را نمی کنم اگر بنا به گفتن باشد آقایان استیضاح کننده بعضا  پیغام داده اند مدیر کل فلان جا را بردار امضا را پس می گیریم پس هم گرفتند گفتم آقا امضا را پس بدهید بنده اگر قرار بود مدیر کل را با فشار عوض کنم اصلا کار به اینجا ها نمی کشید.

به گزارش مهر بعد از این سخنان جمعی از نمایندگان که از استیضاح کنندگان بودند با صدای بلند این سخنان را رد کرده و خواستار بیان تذکر شدند.

شیخ الاسلامی ادامه داد: به نظرم می آید که من باید خیلی با دقتی به جزئیاتی که در این میان می گذرد و متاسفانه در بیان اغوال گاهی بی دقتی صورت می گیرد توجه لازم را داشته باشیم. مهم است که اولا به وظیفه شرعی و الهی خود عمل کنم .پای اخلاق و معنویت و انسانیت و جوانمردی بایستم و در کنار همه اینها قانون را رعایت کنم.

وی گفتم هیچگاه ما از قانون عدول نکرده ایم و هر آنچه که درباره بی قانونی و قانون ستیزی ما گفته شد ، بنده نمی پذیرم. هرگز صحت ندارد اگر به آن مزاح بسیار جالبی که فرمودند بنده در طول 20 سال مدیریت پایم به هیچ کدام از دستگاههای وزارتی نکشید، این برای من یک افتخار است نه اینکه چون نکشید، امروز کار به اینجا کشیده است، نه خیر بنده همیشه رعایت کرده ام در این فقره اخیر هم رعایت کرده ام به فضل الهی بعد از این هم رعایت خواهم کرد.

وزیر کار گفت: حالا آقای مرتضوی منصوب شد هیچ کس تضمین نکرده است که او تا ابدالدهر مسئول خواهد ماند. ما بارها و بارها شده مدیرانی را منصوب کرده ایم پس از مدتی دیده ایم که توان کافی ندارد راجع به او تصمیم گرفته ایم. دیدم شرایطی که ما مد نظر داشتیم و در مورد او احراز شده می دانستیم واجب نیست اصلاح کردیم. وزیر گفت برخی ها به من فشار می آوردند که شما باید شما باید بنویسید عزل مرتضوی! حالا چه اصرار داریم  که بنویسیم عزل مرتضوی. بنده می نویسم در هامش نامه ریاست محترم مجلس به هیات امنا ، دبیر هیات امنا و سایر مسئولان جهت اقدام لازم در ارتباط با اجرایی شدن متن نامه. این یعنی همان . چه دلیلی دارد که بیخودی دعوا کنیم و اختلاف و ناراحتی به هر حال خدماتی برای این کشور داشته اند داشته باشیم. چه اصراری باید داشته باشیم که حتی سلیقه های ما با هم یکی باشد. ایشان یک سال کار کرده است بین خود و خدا بیاید بررسی کنید ببینید آیا عملکرد ایشان عملکرد بدی بود؟

وی ادامه داد: این عملکرد که به نظر من عملکرد مثبتی بود و نمره بالایی هم می گیرد در پیش نگاه نقادانه دوستان عزیز ما آیا نباید مورد ارزیابی قرار بگیرد.

احمدی نژاد: نگوییم چون قانون است دهانت را ببند/ قرائت یک نوار ضبط شده توسط رئیس جمهور

رئیس جمهور در صحن علنی مجلس گفت: بعضی از مسائل سیاسی و غیر سیاسی وجود دارند که نمایندگان از آن خبر ندارند و بنده نمی خواستم به این مسائل ورود پیدا کنم اما ظاهراً چاره ای نیست.

محمود احمدی نژاد ضمن تبریک ایام دهه فجر به دستاوردهای اخیرعلمی و فناوری اشاره کرد و گفت: دیروزجنگنده ای را رونمایی کردیم که در نوع خود پیشرفته ترین ها در دنیاست.

وی خاطر نشان کرد: از صفر تا صد مهندسی و ساخت این جنگنده به دست مهندسین داخلی بوده است و البته چند روز پیش نیز برای اولین بار موجود زنده ای توسط متخصصین و دانشمندان ایرانی به فضا فرستاده شد و زنده به پایین برگشت.

رئیس جمهور تصریح کرد: شما می دانید به لحاظ تخصص این کار از رموز دانش بشری است و انواع تخصص ها، دانش و فناوری نرم افزاری و سخت افزاری در یک کار هماهنگ مورد استفاده قرار گرفت و رکورد جدیدی برای کشورمان ثبت کرد.

وی ادامه داد: علاقه داشتم در دهه فجر انقلاب درباره موضوع دیگری خدمت برسم و با هم گفتگو کنیم . شاید در این چند ساعت گذشته اگر یکی از طرح های اقتصادی کشور را مورد گفتگو قرار می دادیم به تفاهم رسیده بودیم و می توانستیم آن را به مردم ارائه کنیم.

احمدی نژاد افزود: استیضاح طبق قانون اساسی حق نمایندگان مجلس است و آنها می توانند استیضاح کنند و دولت نیز موظف است پاسخ دهد. البته تعبیر دفاع که امروزه به کار می رود نادرست است و بنده معتقدم دولت باید به استیضاح پاسخ دهد.

رئیس جمهور ادامه داد: نه استیضاح کنندگان به دنبال اعمال نظر خود باشند و نه دولت به دنبال اینکه ناحقی را حق جلوه دهد و از ناحقی دفاع کند.

وی با بیان اینکه فاصله ای بین نمایندگان و دولت وجود ندارد، تصریح کرد: ما یکی هستیم و من به عنوان کوچک ملت به همه شما احترام می گذارم.

رئیس جمهور ادامه داد: قانون مهمترین امر و تنظیم کننده روابط است و باید از استحکام و پایداری حداکثری در جامعه برخوردار باشد.همه ما باید تلاش کنیم قانون در کشور اجرا شود و این مبنای کار در کشور است.

احمدی نژاد تاکید کرد: مسائلی که مطرح می کنم به ارتباط مجلس و دولت مربوط نیست، مسائل کلان کشور است که اگر به آنها بی توجهی کنیم موضوعات فراوانی از جمله استیضاح پیش می آید.

وی گفت: تنظیم روابط از مسیر خود خارج شده و باید با هم چاره اندیشی کنیم. ما دور هم جمع شده ایم که مسائل کشور را حل کنیم. اخیرا جلساتی با اعضای مجلس، رئیس مجلس، روسای کمیسیون ها و گروه اقتصادی داشته ایم و بحث کرده و برای جبران قدرت خرید مردم در اثر فشارهای بیرونی راههایی را پیش بینی کرده ایم که از اوایل اسفند اجرایی می شود.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: نمی خواهم بگویم استیضاح کنندگان اشتباه می کنند و ما درست می گوییم . بحث من فراتر از استیضاح است . دائم می بینیم که اصطکاک پیش می آید و می خواهیم یکدیگر را متهم کنیم چرا باید این کار را بکنیم. ما یک مجموعه کامل با تقسیم کار هستیم . نباید مجلس بگوید کار خود را می کنیم و دولت نیز کار خود را انجام دهد.

احمدی نژاد تصریح کرد: شیخ الاسلام جزو بهترین های کابینه است دلسوز است و هر جایی که کار کرده موفق بوده است و این لطف خداست که وزرای فداکار عمر خود را برای خدمت گذاشته اند.

وی با اشاره به اینکه 27 سال است شیخ السلام را می شناسم و به این آشنایی افتخار می کنم بیان کرد: ما هر دو یک خواسته داریم . ما، شما و مردم همه خواسته هایی داریم که بالاخره باید از طریق دولت عملیاتی شود. دولت بخش مهمی از قوه مجریه کشور است و امور مهم به دست دولت انجام می شود. اگر همه در یک راستا باشیم بهتر از شرایط استفاده می کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: ما همه برای ملت خوبی می خواهیم و حرص و جوش خوردن ها نیز برای همین است. امروز ملت تحت بیشترین فشارهاست و دشمن برای فشار به ملت بسیج شده است. بعضی از عوامل و علل باعث شده فشارهای داخل با خارج برابری کنند. باید علل را بشناسیم.

وی تاکید کرد: این موضوعات ربطی به اینکه چه کسی در کدام جایگاه نشسته ندارد. بعضی از مسائل سیاسی و غیر سیاسی در این امور دخالت می کنند و نمایندگان مجلس در جریان نیستند.

احمدی نژاد خاطر نشان کرد: نمی خواستم وارد این مسائل شوم همه تلاش خود را کردم و همکاران را به تحمل وا داشتم. دائما بولتن چاپ می کنند با چند هزار نسخه که سر تا پا اعتراض و توهین به همکاران من است.

محمود احمدی نژاد در ادامه سخنان خود، با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی یک سازمان عمومی غیردولتی و متعلق به کارگران و بازنشستگان است، گفت: از پول آنها صندوقی درست شده که نه من و نه شما حق نداریم باری به آن تحمیل کنیم، هزینه و بدهی برایش درست کنیم، خلاف شرع است چون این صندوق مال مردم است.

وی اضافه کرد: امروز روزی است که باید همه به این سازمان کمک کنیم و از آن پشتیبانی نماییم.

وی با اشاره به حکم دیوان عدالت اداری برای برکناری مرتضوی از ریاست این سازمان گفت: صرف نظر از اینکه چه کسی رئیس جمهور است و چه کسی رئیس این دیوان است، دیوان باید نقطه اطمینان و آرامش باشد. همین دیوان در سال 87 شکایتی مطرح شده که کسی گفته ریاست این سازمان واجدشرایط نیست به دیوان اظهارنظر کرده چون تامین اجتماعی نهاد غیرعمومی و غیردولتی است، ما صالح نیستیم در این باره اظهارنظر کنیم چطور الان این دیوان صلاحت پیدا کرده؟ اگر آرای عمومی تغییر کند، چه چیزی ثبات پیدا می کند؟ حالا بماند که حکم قبلی دو سال و خورده ای طول کشید تا صادر شود حکم اصلی چهار ماه.

احمدی نژاد با اشاره به قانون اساسی خاطر نشان کرد: رئیس دیوان می تواند مصوبات دولت را نقض کند نه انتصابات را و اگر اجازه دهیم دیوان عدالت اداری خارج از چارچوب قانون و قانون اساسی عمل کند، چطور می توانیم کشور را اداره کنیم؟

وی خطاب به نمایندگان گفت: بحث بعدی که کشور را دچار مشکل کرده عرض می کنم.

رئیس جمهور با اشاره به اصل 55 قانون اساسی به حکم اخیر دیوان محاسبات مبنی بر انفصال رئیس بانک مرکزی تصریح کرد: دیوان محاسبات می تواند به حساب های موسساتی که به نحوی از بودجه استفاده می کنند رسیدگی و حسابرسی کنند تا از اعتبارات مصوب تجاوز نشده باشد یعنی مسئول رسیدگی به بودجه است نمی‌تواند نامه بدهد که مجلس مصوبه دولت را رد کرده و اگر فلان مسئول ادامه بدهد، مجازات می شود. این تجاوز از قانون است.

احمدی نژاد ادامه داد: آیا در قانون اساسی چیزی گفته شده و دیوان محاسبات می تواند دادگاه داشته باشد و مجازات کند؟

وی خاطر نشان کرد: اینها اصول قانون اساسی است که گذشتگان نوشته اند اگر ایراد دارد، باید اصلاح شود.

رئیس جمهور اضافه کرد: اخیرا دیوان محاسبات رئیس بانک مرکزی را انفصال داد که آثارش را در بازار دیدید. هیبت بانک مرکزی بشکند، چه می شود؟

احمدی نژاد به اصل 138 قانون اساسی اشاره کرد و گفت: اگر اشتباه جا افتاده باید برطرف شود تا برطرف نشود مشکلات ادامه دارد و هر روز درگیر می شویم و تنش ایجاد می شود چه کسی اجازه داده رئیس مجلس مصوبات دولت را لغو کند؟ ما کاری به شخص نداریم، بحث حقوقی است.

وی در واکنش به فریادهای نمایندگان که نسبت به اظهارات وی معترض بودند، گفت: امروز آمدم درد و دل کنم تا برای حل مشکلات استمداد داشته باشم.

لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به احمدی نژاد گفت: اگر مصلحت می دانید در موضوع صحبت کنید اینها همیشه بین دولت و مجلس بوده است. درباره استیضاح صحبت کنید.

احمدی نژاد در واکنش به وی گفت: استیضاح ها از همین جا سرچمشه می گیرد نگوییم چون قانون است دهانت را ببند، رئیس مجلس به دولت حاکم شده و به مجلس هم حاکم شده اگر بنا بود رئیس مجلس بر دولت حاکم شود، باید بجای رئیس جمهور انتخاب می شد و می گفتند مردم رئیس مجلس را انتخاب کنند.

رئیس جمهور با اشاره به قانون اساسی خطاب به نمایندگان گفت: اگر قانون اساسی اشکال دارد باید با برگزاری رفراندوم اصلاح شود. انتصابات دولت را که نمی شود لغو کرد. اگر عزل و نصب ها از دولت گرفته شود، چه می ماند برای اداره کشور.

وی ادامه داد: اینها را مطرح کردم تا بررسی کنید و اصلاح شود وگرنه اتهام زنی های متقابل ادامه خواهد داشت.

رئیس قوه مجریه گفت: اگر دیوان عدالت اشتباه کرد، به چه کسی می توانیم شکایت کنیم؟ می گویند به ما. من امروز از موضع رئیس جمهور صحبت می کنم که از حقوق اساسی ملت دفاع می کند. به ملت بگویید رئیس جمهوری که می خواهید انتخاب کنید تحت امر رئیس مجلس است.

احمدی نژاد با اشاره به بحث مرتضوی نیز گفت: من بحثم شخص مرتضوی نیست از یک روند بحث می کنم، یک کسی بگوید رئیس دولت چه کاره است؟ استقرار قوه مجریه کجاست؟

در ادامه وی خطاب به نمایندگان گفت: یک نواری بود که خواستم پخش کنم، آقایان گفتند این کار را نکن که در این هنگام نمایندگان فریاد سر دادند بگو.

رئیس جمهور گفت: می خواهم بگویم می گویند نگو، می خواهم نگویم می گویند بگو.

در این هنگام علی لاریجانی رئیس مجلس خطاب به رئیس جمهور افزود: اگر لازم می دانید بگویید چیزی نماند، نوار هم دارید بگذارید چون از صبح دارید می گویید.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی یک سازمان عمومی غیردولتی و متعلق به کارگران و بازنشستگان است، گفت: از پول آنها صندوقی درست شده که نه من و نه شما حق نداریم باری به آن تحمیل کنیم، هزینه و بدهی برایش درست کنیم، خلاف شرع است چون این صندوق مال مردم است.

وی اضافه کرد: امروز روزی است که باید همه به این سازمان کمک کنیم و از آن پشتیبانی نماییم.

وی با اشاره به حکم دیوان عدالت اداری برای برکناری مرتضوی از ریاست این سازمان گفت: صرف نظر از اینکه چه کسی رئیس جمهور است و چه کسی رئیس این دیوان است، دیوان باید نقطه اطمینان و آرامش باشد. همین دیوان در سال 87 شکایتی مطرح شده که کسی گفته ریاست این سازمان واجدشرایط نیست به دیوان اظهارنظر کرده چون تامین اجتماعی نهاد غیرعمومی و غیردولتی است، ما صالح نیستیم در این باره اظهارنظر کنیم چطور الان این دیوان صلاحت پیدا کرده؟ اگر آرای عمومی تغییر کند، چه چیزی ثبات پیدا می کند؟ حالا بماند که حکم قبلی دو سال و خورده ای طول کشید تا صادر شود حکم اصلی چهار ماه.

احمدی نژاد با اشاره به قانون اساسی خاطر نشان کرد: رئیس دیوان می تواند مصوبات دولت را نقض کند نه انتصابات را و اگر اجازه دهیم دیوان عدالت اداری خارج از چارچوب قانون و قانون اساسی عمل کند، چطور می توانیم کشور را اداره کنیم؟

وی خطاب به نمایندگان گفت: بحث بعدی که کشور را دچار مشکل کرده عرض می کنم.

رئیس جمهور با اشاره به اصل 55 قانون اساسی به حکم اخیر دیوان محاسبات مبنی بر انفصال رئیس بانک مرکزی تصریح کرد: دیوان محاسبات می تواند به حساب های موسساتی که به نحوی از بودجه استفاده می کنند رسیدگی و حسابرسی کنند تا از اعتبارات مصوب تجاوز نشده باشد یعنی مسئول رسیدگی به بودجه است نمی‌تواند نامه بدهد که مجلس مصوبه دولت را رد کرده و اگر فلان مسئول ادامه بدهد، مجازات می شود. این تجاوز از قانون است.

احمدی نژاد ادامه داد: آیا در قانون اساسی چیزی گفته شده و دیوان محاسبات می تواند دادگاه داشته باشد و مجازات کند؟

وی خاطر نشان کرد: اینها اصول قانون اساسی است که گذشتگان نوشته اند اگر ایراد دارد، باید اصلاح شود.

رئیس جمهور اضافه کرد: اخیرا دیوان محاسبات رئیس بانک مرکزی را انفصال داد که آثارش را در بازار دیدید. هیبت بانک مرکزی بشکند، چه می شود؟

احمدی نژاد به اصل 138 قانون اساسی اشاره کرد و گفت: اگر اشتباه جا افتاده باید برطرف شود تا برطرف نشود مشکلات ادامه دارد و هر روز درگیر می شویم و تنش ایجاد می شود چه کسی اجازه داده رئیس مجلس مصوبات دولت را لغو کند؟ ما کاری به شخص نداریم، بحث حقوقی است.

وی در واکنش به فریادهای نمایندگان که نسبت به اظهارات وی معترض بودند، گفت” امروز آمدم درد و دل کنم تا برای حل مشکلات استمداد داشته باشم.

لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به احمدی نژاد گفت: اگر مصلحت می دانید در موضوع صحبت کنید اینها همیشه بین دولت و مجلس بوده است. درباره استیضاح صحبت کنید.

احمدی نژاد در واکنش به وی گفت: استیضاح ها از همین جا سرچمشه می گیرد نگوییم چون قانون است دهانت را ببند، رئیس مجلس به دولت حاکم شده و به مجلس هم حاکم شده اگر بنا بود رئیس مجلس بر دولت حاکم شود، باید بجای رئیس جمهور انتخاب می شد و می گفتند مردم رئیس مجلس را انتخاب کنند.

رئیس جمهور با اشاره به قانون اساسی خطاب به نمایندگان گفت: اگر قانون اساسی اشکال دارد باید با برگزاری رفراندوم اصلاح شود. انتصابات دولت را که نمی شود لغو کرد. اگر عزل و نصب ها از دولت گرفته شود، چه می ماند برای اداره کشور.

وی ادامه داد: اینها را مطرح کردم تا بررسی کنید و اصلاح شود وگرنه اتهام زنی های متقابل ادامه خواهد داشت.

رئیس قوه مجریه گفت: اگر دیوان عدالت اشتباه کرد، به چه کسی می توانیم شکایت کنیم؟ می گویند به ما. من امروز از موضع رئیس جمهور صحبت می کنم که از حقوق اساسی ملت دفاع می کند. به ملت بگویید رئیس جمهوری که می خواهید انتخاب کنید تحت امر رئیس مجلس است.

احمدی نژاد با اشاره به بحث مرتضوی نیز گفت: من بحثم شخص مرتضوی نیست از یک روند بحث می کنم، یک کسی بگوید رئیس دولت چه کاره است؟ استقرار قوه مجریه کجاست؟

در ادامه وی خطاب به نمایندگان گفت: یک نواری بود که خواستم پخش کنم، آقایان گفتند این کار را نکن که در این هنگام نمایندگان فریاد سر دادند بگو.

رئیس جمهور گفت: می خواهم بگویم می گویند نگو، می خواهم نگویم می گویند بگو.

در این هنگام علی لاریجانی رئیس مجلس خطاب به رئیس جمهور افزود: اگر لازم می دانید بگویید چیزی نماند، نوار هم دارید بگذارید چون از صبح دارید می گویید.

رئیس جمهور در این بخش از سخنان خود ضمن قرائت بخش هایی از مکالمه فاضل لاریجانی برادر رئیس مجلس و سعید مرتضوی گفت: مسائل جاهای دیگری است و اختلاف بین مجلس و دولت ایجاد می شود.

احمدی نژاد گفت: من فکر می کنم مسائلی پشت صحنه می گذرد که نمایندگان خبر ندارند و ما هم خبر نداریم وقتی به میدان اداری کشور می آید عناوین دیگری پیدا می کند که به دعوای من و شما تبدیل می شود.

وی افزود: ما دعوایی با هم نداریم و اختلافی هم نداریم بنده کوچکترین خادم ملت هستم و شما هم نماینده مردم هستید و همه می خواهیم کار کنیم.

احمدی نژاد گفت: ملاقات هایی اتفاق افتاده که رئیس مجلس اگر تامل کنند باید موضوعات را بررسی کنیم حتی اگر نزدیک ترین ها به ما باشند. پشت قضیه مسائل امروز موضوعاتی وجود دارد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه حدود 24 ساعت جلساتی برگزار شده است، بیان کرد: من بخشی از این جلسه را که بین آقای فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی برگزار شده، گفته ام که آورده اند و می خواستم در اینجا پخش شود که به من گفته اند اینها مسائل را درست نمی کند گفتند باید اجازه دهیم فضای کشور آرام تر شود من نیز گفتم که یک نسخه از این فیلم به رئیس مجلس یک نسخه به روسای کمیسیون ها داده شود.

لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در بین سخنان احمدی نژاد گفت: خواهش می کنم نوار را پخش کنید که بعد نگویید که پخش نشده است چیزی کم نگذارید.

وی افزود: بحث نوار که گفته شده جامعه را حساس می کند و باید پخش شود.

لاریجانی خطاب به نمایندگان گفت: بگذارید آقای رئیس جمهور می خواهد نوارش را پخش کند.

احمدی نژاد در ادامه تاکید کرد: این نوار مربوط به جلسه ای به نام آقای فاضل لاریجانی و مرتضوی است که ساعات ها طول کشیده و به بخشی از مسائل ما باز می گردد.

در ادامه این جلسه نوار مربوطه پخش شد که به دلیل اشکال در سیستم صوتی پخش آن با مشکل مواجه بود.

رئیس جمهور گفت: اگر شما موافق باشید چون سیستم صوتی در اینجا خوب پخش نمی کند من این نوار را به روسای کمیسیون ها می دهم.

لاریجانی پاسخ داد: هر چقدر می خواهید پخش کنید.

احمدی نژاد گفت: بعضی از قسمت های نوار را می خوانم و در اختیار شما هم می گذارم اگر با دستگاه کوچک در اتاق ببینید قطعا مفهوم است.

رئیس جمهور در ادامه خلاصه ای از گفته های رد و بدل شده بین سعید مرتضوی و فاضل لاریجانی را قرائت کرد.

لاریجانی در ادامه صحبت های رئیس جمهور گفت: شما گفتید نواری در اختیار دارید و من نیز گفتم همه چیز را بگویید که بعد نگویید نگفته ام امروز روز مهمی است، در جامعه ما از این حرف ها زیاد زده می شود و اگر این نوار راجع به بستگان ما بوده بگذارید حرف بزنند من می خواهم بشنوم.

احمدی نژاد گفت: مسائل همین ها است که گفتید پخش نشود، ما می خواستیم پخش نکنیم اما آقای رئیس گفتند که پخش شود.

لاریجانی دوباره تاکید کرد: شما همین الان حرف را عوض می کنید، شما مطلبی را در اینجا مطرح کردید و من گفتم این موضوع در جامعه پخش می شود و شما اگر می خواهید نوار را پخش کنید.

احمدی نژاد گفت: دولت با حرف هایی که در این ملاقات دو نفره زده می شود، تحت فشار است و ما چطور باید از حق دولت دفاع کنیم شما راه را بفرمایید و ما نیز عمل می کنیم.

بخشی از این مکالمه دو نفره بر این است که فاضل لاریجانی درخواست راه اندازی یک پروژه اقتصادی با عنوان «ز» با شخصی بنام «م» که معاون مجتمع قضایی تهران است، دارد.

به گفته احمدی نژاد بر اساس این نوار فاضل لاریجانی با مرتضوی در تامین اجتماعی جلسه ای دارد تامین اجتماعی طبق قراردادی برخی از شرکت ها را به گروهی می فروشد که این قرارداد دارای چند و چونی است. فردی به نام آقای «م» معاون مجتمع قضایی تهران می گوید که با یکی از برادران لاریجانی رفت و آمد خانوادگی دارم که مرتضوی می پرسد شما ارتباط دارید و آن آقا می گویند بله بقیه برادران به گرد این آقا فاضل نمی رسند و اگر آن آقای برادر این آقا فاضل نبود چند تا فحش می دادم.

رئیس جمهور ادامه داد: فاضل در بخشی از این مکالمه می گوید آن کسی که می خواهد قرارداد ببندد باید هوشیار باشد که با نام ما تبلیغات نکند و این موضوع مطرح نشود.

احمدی نژاد گفت: در بخشی از این مکالمه آقای لاریجانی به مرتضوی می گوید که من می خواهم با گروه «ز» کار کنم اگر ابلاغ کتبی زده که مرتضوی می پرسد اخیرا علی آقا را دیده اید و او می گوید این آقا نظرش به شما مثبت است می تواند کمک کند حتی در قوه قضائیه اذعان داشت.

وی گفت: که آقای لایجانی گفته است یک ملاقات خودمانی اصلا در منزل ما و بیرون از مجلس در منزل ما که آرام هم باشد با علی آقا و آقا صادق می گذاریم.

احمدی نژاد گفت: لاریجانی از من خواسته که یک آپارتمان برای وی به منظور شروع قرارداد خریداری شود که بین 600 تا 700 متر باشد و همچنین گفته است که می تواند با کمک برادرانش مشکلات را حل کند گفته است که می تواند قراردادهای بین المللی داشته باشد در صورتیکه آن فرد وی را با عنوان مشاور بپذیرد.

وی گفت: که فاضل لاریجانی در این خصوص گفته در گذشته نیز یک فرد دیگری با نام «ع.ب» که مشکلاتی در قوه قضائیه و همچنین در بانک ها داشته کارهایی انجام داده است و با کمک برادرش مشکلات قضایی وی و همچنین مشکلات بانکی را حل کرده است.

احمدی نژاد در ادامه پس از قرائت بخش هایی از این مکالمه گفت: شما مجلس و ما دولت هستیم و من می گویم نیازی به حل مسائل از این طریق نیست شما باید به این مسائل رسیدگی کنید صوت تصویر و نوار مشخص است و اگر رئیس مجلس صلاح بداند این نوار حدود 24 ساعته را به طور کامل در اختیار شما قرار می دهیم.

وی تاکید کرد: مسائل جاهای دیگری است و چرا باید اختلاف بین من و شما باشد. شیخ الاسلام یک آدم خوب است استیضاح حق شما و نظر شماست.

وی تاکید کرد: هر چیزی که نمایندگان مجلس تصمیم بگیرد ما پایبندیم و به قانون هم احترام می گذاریم.

پاسخ رییس مجلس به رییس جمهور

رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات احمدی نژاد گفت: اقدامات مافیایی و توطئه آمیز در سطح یک رئیس جمهور نیست و برخی رفتارهای دولت کیان اخلاقی جامعه را به فساد می کشاند.

علی لاریجانی بعد از اظهارات احمدی نژاد رئیس جمهور و بیان مطالبی در خصوص یکی از بستگان رئیس قوه مقننه خطاب به رئیس جمهور گفت: در مجلس بمانید مطالبی هست که باید گوش دهید و برای تبادل نظر مفید است.

وی افزود: من احساس کردم که آقای رئیس جمهور راجع به من صحبت می کنند موضوعاتی که راجع به فاضل لاریجانی مطرح کردند را می خواستند به من ربط بدهند. استیضاحی در مجلس شده و معلوم نیست ربطش به من چیست.

وی تاکید کرد: اتفاقا این موضوع خوب است بعضی از مسائل در کشور ما از همین سنخ است که باید حل شود من تشکر می کنم از اینکه تحمل کردید و آقای رئیس جمهور نیز حرفشان را زدند.

لاریجانی گفت: اتهاماتی را مطرح کردید که من مطابق آیین نامه باید پاسخ بدهم. سرتاپای استیضاح را اتهاماتی به من زدید که من دو برابر آن وقت دارم طبق آیین نامه جواب بدهم.

لاریجانی اضافه کرد: گفتید تنظیم روابط به هم خورده در حالیکه اینگونه نیست ما قانون می گذاریم شما رعایت می کنید قانون مجلس را وقتی شورای نگهبان تایید می کند رئیس جمهور باید ابلاغ کند.

رئیس قوه مقننه با اشاره به بخش دیگری از سخنان احمدی نژاد گفت: شما افرادی را به عنوان یاران خود انتخاب کرده اند که پرونده دارند و نمی گذارید به آنها رسیدگی شود. مگر ما از کسی دفاع می کنیم؟ نزدیک ترین فرد ما هم باشد می گوییم رسیدگی شود. شما نمی گذارید رسیدگی شود.

وی در خصوص دیگر اظهارات احمدی نژاد در خصوص به بست کشیدن کشور گفت: در کشوری که ولایت فقیه است بن بست ایجاد نمی شود شما در بسیاری از موارد به رهبری شکایت کرده اید که ایشان به هیات حل اختلافات ارجاع داده اند. وقتی هیات حل اختلافات نظر داد دیگر کسی نباید حرفی بزند.

لاریجانی با اشاره به اصل 138 قانون اساسی گفت: شما قانون را تمکین نکرده اید. در قانون گفته که مجلس می تواند مصوبه دولت را لغو کند چه کسی باید این را حل کند؟ شورای نگهبان که نظر داده چرا تمکین نمی کنید؟ چرا درباره همین موضوع به رهبری نامه نوشتید؟ چرا نظر رهبری را نمی گویید که به هیات حل اختلاف داده و وقتی رهبری ابلاغ کرد یعنی تمام کرد. یعنی بن بست تمام شد از چه تمکین نمی کنید؟

رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص این گفته احمدی نژاد که چرا رای دیوان عدالت اداری در سال 87 با رای اخیر این دیوان در خصوص رئیس تامین اجتماعی مغایرت دارد گفت: عزیز من! آن برای قبل از سال 88 بوده و دیوان حق داشته اما سال 88 قانونی تصویب شد که بر اساس ماده 113 قانون مدیریت خدمات کشوری سازمان مذکور زیر مجموعه وزارت رفاه قرار گرفت. اما شما قانون را تغییر داده اید و هم رئیس مجلس و هم دیوان گفتند اقدام شما خلاف قانون است یا نمی دانید که اگر نمی دانید بپرسید.

وی در رابطه با اظهارات احمدی نژاد در خصوص صدور حکم توسط دیوان محاسبات و اینکه چرا این دیوان دادگاه دارد، گفت: دیوان محاسبات دادگاه ندارد قوه قضائیه شعبه دارد و دادستان دارد و این قانون است که شورای نگهبان آن را تایید کرده است. نمی توانید بگویید قبول ندارم اگر رئیس جمهور هستید باید نظامات این کشور را قبول داشته باشید.

لاریجانی خاطر نشان کرد: دادسرا برای خیلی ها حکم صادر می کند به چه ایراد دارید؟ چرا هاله ای می گذارید که دادگاه رسیدگی نکند.

رئیس مجلس افزود: رئیس مجلس طبق قانون وظایف روشنی دارد اگر مصوبه ای خلاف باشد تشخیص میدهد و آن را رد می کند این دخالت در کار اجرا نیست. رئیس مجلس به مرتضوی کار ندارد مصوبه ای که شما دور زده اید قانونی ندانسته چون اداره تامین اجتماعی را زیر نظر معاون اول برده اید که این خلاف قانون است. ما با استقلال قوه مجریه کاری نداریم.

وی ادامه داد: تهمت های زیادی که نثار بنده کردید ربطی به موضوع نداشت. اگر می خواستم مر قانون را اجرا کنم نباید اجازه می دادم صحبت کنم. اما چون مکررا گفتید فیلم دارم اجازه دادم مطالب بیان شود. نمایندگان در جریان هستند. از ابتدایی که بحث استیضاح مطرح شد وساطت کردم تا تشنجی در کشور ایجاد نشود و گفتم استیضاح کنندگان با وزیر جلسه ای داشته باشند تا تفاهم حاصل شود و استیضاح کنندگان متنی را با خوشحالی آوردند که همه آن را امضا کرده بودنداما وزیر امضا نکرده بود اما پذیرفته بود مرتضوی را عوض کند.

لاریجانی خاطر نشان کرد: اینکه وزیر بگوید کاری از من ساخته نیست و وظایف وزارت رفاه به معاون اول رئیس جمهور محول شده مسخره کردن قانون است چرا توقع دارید حرف نزنیم.

رئیس مجلس به بیان جزئیاتی از اقدامات صورت گرفته برای حل و فصل بحث استیضاح وزیر کار با برکنار شدن مرتضوی اضافه کرد: روز دوشنبه خدمت رئیس جمهور رفتم برای کار دیگری گفتم یا من یا شما وساطت کنیم و راهش این است که به مرتضوی کار دیگری بدهید که ایشان نپذیرفت بنابراین قدری که ما وظیفه داشتیم انجام شد رئیس جمهور نپذیرفت.

لاریجانی گفت: امروز صبح آقای فروزنده گفت پیغام فوری از رئیس جمهور دارد که ممکن است در جلسه مجلس حرف هایی بزند من گفتم کار بیشتری از من ساخته نیست اما آقای فروزنده نکته ای گفت که رئیس جمهور گفته اگر موضوع حل نشود نواری از بستگان شما دارم که پخش می کنم و من گفتم نمی دانم موضوع نوار چیست برای من فرقی ندارد چیزی باشد پاسخ می دهم.

وی ادامه داد: من اطلاعات زیادی از اطرافیان شما دارم اما مصلحت نمی دانم که کشور را متشنج کنم. بنده چون دیدم اظهارات رئیس جمهور تهدید است تا از استیضاح صرفنظر کنیم نپذیرفتم.

لاریجانی افزود: این یک اقدام توطئه آمیز علیه رئیس قوه مقننه نبود؟! که آقای مرتضوی بستگان ما را دعوت می کند بعد فیلم می گیرد؟ دستگاه رئیس جمهور چطور فیلم می گیرد؟ خود این کار یک کار مافیایی نیست؟ این اخلاق است؟ ودر سطح یک رئیس جمهور است؟ که دیگران را تهدید کند آقای رئیس جمهور مشکلات کشور اینهاست.

رئیس قوه مقننه تاکید کرد: بنده با برادرم ارتباطی ندارم اما آقای فرهنگی امروز با ایشان تماس گرفت من از ایشان می خواهم نتیجه را بگوید.

در ادامه محمد حسین فرهنگی عضو هیات رئیسه مجلس گفت: با توجه به اینکه اتاق فرمان عنوان کرد صدا مطلقا روشن نیست ظهر با آقای فاضل لاریجانی تماس گرفتند و در رابطه با این موضوع سئوال کردیم که ایشان گفت عنوان بنده رئیس دانشگاه آزاد آمل و مشاور رئیس دانشگاه پیام نور است و سمت دیگری ندارم. مدتها آقای مرتضوی پیگیر ملاقاتی بود بعد از مدتی در جلسه حضور پیدا کردم و بیشتر جلسه را ایشان صحبت کردند و ضمن ارادت به خاندان لاریجانی درخواست وساطت داشت تا ملاقاتی با رئیس قوه قضائیه داشته باشد و مطالبی را نیز علیه قاضی پرونده خود عنوان کرد و هیچ فیلمبرداری نیز در کار نبود که رئیس قوه قضائیه این ملاقات را نپذیرفت.

در ادامه لاریجانی گفت: این ربطش به جلسه استیضاح چه بود؟ چند بار مرتضوی از من وقت خواست که آقای جهانگیرزاده در جریان است. بگویید…

جواد جهانگیرزاده عضو دیگر هیات رئیسه مجلس نیز در این خصوص توضیح داد که مرتضوی از وی پیگیر ملاقات با رئیس مجلس بوده و چند بار وی مراجعه داشته اما رئیس مجلس نپذیرفته است.

سپس لاریجانی اظهار داشت: مرتضوی دنبال این بود برای پرونده اش پیش رئیس قوه قضائیه برود و برای استیضاحش نزد من بیاید که به مصلحت ندانستیم و اگر عمل می کردیم امروز چیز دیگری مطرح می شد. ما اینها را صداقت نمی دانیم. بداخلاقی بلای جان کشور شده است.فرض کنید بستگان من اشتباهی کرده باشند چه ربطی به من دارد؟

لاریجانی خطاب به احمدی نژاد گفت: اگر جلسه اخوی شما با من در خصوص ارتباط اطرافیان شما و جریان انحرافی با منافقین مفاسد مالی و ارتباطات آنان با خارج را فیلم می گرفتم و پخش می کردم برای شما خوب بود؟ شما همین مقدار اخلاق را هم رعایت نکردید. فرق من با شما این است که می گویم اگر کسی از بستگان من تخلف کرده رسیدگی شود بلکه اطرافیان شما تحت تعقیب هستند و همچنان روی آن می ایستید و شما مانع رسیدگی می شوید و حتی گفتید خط قرمز است.

وی اظهارات احمدی نژاد را خلاف حق و عدالت توصیف کرد و گفت: چه فایده ای دارد از عدالت صحبت کنیم و با این روش ها کیان اخلاق جامعه را به فساد بکشانیم. رئیس جمهور ادبیات اخلاقی را رعایت نمی کند استیضاح یک چیز بود چرا اینها را مطرح کردید؟ اما خوب شد شما که مرتب در جامعه “بگم بگم” راه انداخته اید این فیلم را پخش کردیدو حرفتان را زدید تا مردم شخصیت شما را بیشتر بشناسند.

رئیس مجلس در ادامه با اشاره به حدیثی از رسول اکرم (ص) گفت: از ایشان نقل است که خداوند فرموده: “اگر کسی به مسلمانی اتهامی بزند باید خودش را برای جنگ با من آماده کند” امیدواریم خداوند همه ما را هدایت کند و عدالت تنها به لفظ نباشد.

در ادامه احمدی نژاد که همچنان در جلسه مجلس حضور داشت خواستار پاسخگویی به سخنان رئیس مجلس شد که لاریجانی گفت شما تهمت زدید که جوابتان را دادم دیگر حق صحبت ندارید.

بعد از اصرار احمدی نژاد برای سخن گفت، لاریجانی خطاب به وی گفت: “به سلامت، شئونات جمهوری اسلامی را رعایت نکردید.

شیخ‌الاسلامی برکنار شد

نمایندگان مجلس با استیضاح عبدالرضا شیخ‌الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی موافقت کردند.

به گزارش جهان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از حدود 9 ساعت بحث و بررسی پیرامون طرح استیضاح عبدالرضا شیخ‌الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی،‌ به عدم کفایت شیخ‌الاسلامی برای تصدی بر این وزارتخانه موافقت کردند.

از مجموع 272 رای ماخوذه، نمایندگان با 192 رای موافق، 24 رای مخالف و 56 رای ممتنع با این استیضاح موافقت کردند.

طرح استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز چهارشنبه 4 بهمن ماه از سوی هیئت رئیسه مجلس اعلام وصول شده بود.

می گویم، می گویم ها به نتیجه رسید

پس از پایان صحبت های رئیس مجلس شورای اسلامی در جواب رئیس جمهور هادی حسینی نماینده مردم قائم شهر در مجلس شورای اسلامی در تذکر آئین نامه ای به اظهارات رئیس جمهور گفت: تشکر می کنیم از رئیس جمهور که امروز این بغض 7 ساله را شکست و در این مدت که دائما می گفتند می‌گویم می گویم و معرفی می کنم بالاخره معلوم شد که چه می خواهد بگوید.

حسینی ضمن تشکر از صبر مقام عظمای ولایت ادامه داد: نمایندگان باید امروز علاقه شان را به خط ولایت نشان دهند که این جز صبر و بردباری چیز دیگری نیست.

وی همچنین با قدردانی از صبر لاریجانی افزود: از نمایندان درخواست می کنم از اخطار و تذکر صرف نظر کنند.

 

انتهای پیام/


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads