به گزارش خوبان، نماز جمعه این هفته ی خمام به امامت حجت الاسلام والمسلمین عاشوری امام جمعه ی خمام در مسجد جامع خمام برگزار شد.
در ابتدای خطبه ی اول حجت الاسلام عاشوری با نفی اعتقاد جدایی دین از سیاست و این اعتقاد که با دین نمی توان سیاست را اداره کرد بیان کردند: اکثر قريب به اتفاق ما عملاً دين را از زندگي، جدا مي دانيم. يعني نماز مي خوانيم و روزه هم مي گيريم ولي معتقديم که بدون دروغ، تقلب، رشوه، ربا، پارتي، سوء استفاده از مقام و موقعيت نمي توان زندگي کرد. حداقلش اين است که خودمان يا ساير بندگان خدا را همه کاره عالم مي دانيم و اصلاً هيچ کاري را از خداوند نمي بينيم! درحاليکه خداوند مي فرمايد: « و ما من دابّة في الارض الّا علي الله رزقها»(هود/6). يعني«هيچ جنبنده اي در زمين نيست مگر اينکه روزي او بر خداست»
ایشان در ادامه علت ترس و وحشت ما از گرانی ها را این گونه بیان کردند: همينکه کفار غرب ما را تحريمي مي کنند، وحشت مي کنيم. و خودمان بدتر از کفار دست به احتکار و گران فروشي مي زنيم. خيال مي کنيم که روزي دهنده آمريکاست. همه اينها ناشي از اعتقاد غلط است. ما بايد باور کنيم که «و ما بکم من نعمةٍ فمن الله»(نحل/53). يعني«آنچه از نعمت ها داريد، همه از سوي خداست». ولي در گفتار خود، اصطلاح «دود چراغ خوردن» را بکار مي بريم! درحاليکه اين همان فکر قاروني است که گفت: «انما اوتيته علي علم عندي»(قصص/78). يعني«اين ثروت را بوسيله دانشي که نزد من است بدست آورده ام!»
امام جمعه ی خمام در ادامه با اشاره به روز اول محرم و ایام عزاداری اباعبدالله علیه السلام، این ماه را دارای دو جنبه متفاوت دانستند و اضافه کردند: در اولين روز از ماه محرم قرار داريم که از يک طرف ماه حزن و اندوه و عزاي اهل بيت(عليهم السلام) است و از طرفي ديگر ماه عزت آفريني اباعبدالله(عليه السلام) و خاندان و اصحابشان مي باشد. و ما شيعيان موظفيم که هردو جنبه اين ماه را حفظ کنيم. يعني هم به دستور ائمه معصومين(عليهم السلام) و به تبعيت از اهل بيت پيامبر(صلي الله عليه و آله وسلم) مجالس عزا و ماتم برپا کنيم و هم مانند اباعبدالله(عليه السلام) و اصحابش در مقابل حاکمان ظالم دنيا، عزتمندانه بايستيم؛ و در جهت حفظ اسلام تا پاي جان مقاومت کنيم.
خطیب نماز جمعه ی خمام با اشاره به آغاز هفته ی بسیج در 30 آبان ماه ، بسیج را دارای ظرفیتی دانستند که بتواند صفات اصحاب اباعبدالله را در خود متجلی کندو ادامه دادند: بسيج يادگار امام راحل است که در همان اولين سال پيروزي انقلاب يعني پنجم آذرماه سال 58 به منظور مقابله با تهديدات نظامي دشمنان اسلام و جلوگيري از حمله احتمالي آنها، دستور تأسيس آن را صادر کرد و قدرت ملت را در سايه آن متحد نمود؛ بطوريکه دشمنان اعتراف کرده اند:«با قدرتي که در بسيج نهفته است، مي تواند با تمام ارتش هاي کلاسيک دنيا مقابله کند».
مقام معظم رهبري فرمودند: «بسيج، حقيقتي شبيه افسانه هاست که براي جوانان ما شورآفرين و براي دوستان ما اميدآفرين و براي دشمنان ما بيم آفرين است».
ایشان در پایان با اشاره به اعتقاد عده ای مبنی بر سازگار نبودن کارهای سیاسی و تشکیلاتی با زهد و سیاست و تقوا یاران بزرگ پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) را دارای چنین خصوصیتی دانستند و تصریح کردند: سلمان و ابوذر و عمار، مقداد و ميثم و مالک اشتر، بواسطه مواضع سياسي- اجتماعي و مجاهدتشان در راه وليّ خدا، مشهور شده اند. زيرا مواضع صحيح آنها و حضور مؤثرشان در صحنه هاي حساس، بسيار تعيين کننده بوده و حرکت کلان جامعه را هدايت مي کرده است. بنابراين بزرگترين عبادت، حضور به موقع و مؤثر و جهادگونه در جايي است که دين خدا نياز دارد. در مقابل، کساني هم که مذمت شده اند، به خاطر فسق و فجور و شرب خمرشان نبوده است؛ بلکه بخاطر عدم حضورشان در آنجايي بوده که لازم بود حاضر شوند.
نظری ثبت نشده است