به گزارش خوبان، به گفته محققان، در اکثریت جوامع کلسترول رژیمی تنها تاثیر کمی بر میزان کلسترول خون دارد و مطالعات کمی در مورد ارتباط مصرف کلسترول رژیم غذایی با افزایش ریسک بیماری های قلبی-عروقی وجود دارد.
مطالعه جدید محققان دانشگاه فنلاند شرقی نشان می دهد که هیچ ارتباطی بین افراد دارای فنوتیپ APOE۴ که بر متابولیسم کلسترول تاثیر می گذارد و در بین مردم فنلاند شایع است وجود ندارد.
در کشور فنلاند، شیوع الل APOE۴ که متغیری ارثی است، به شکل استثنایی بالاست و تقریبا یک سوم جمعیت حامل این فنوتیپ هستند.
در این مطالعه عادات غذایی ۱۰۳۲ مرد بین سن ۴۲ تا ۶۰ سال و بدون هیچ گونه تشخیص ابتلا به بیماری قلبی-عروقی در مطالعه تحت عنوان KIHD که در سال های ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۹ در دانشگاه فنلاند شرقی انجام شده بود، ارزیابی شد. در طول مدت ۲۱ سال پیگیری وضعیت این مردان، ۲۳۰ نفر دچار آنفارکتوس میوکاردیال شدند و ۳۲.۵ درصد شرکت کنندگان تحت مطالعه حامل فنوتیپ APOE۴ بودند.
در این مطالعه مشخص شد که مصرف بالای کلسترول رژیمی ارتباطی با ریسک بروز بیماری قلبی عروق کرونر ندارد؛ این وضعیت نه در افراد دارای فنوتیپ APOE۴ مشاهده شد و نه در کل جمعیت تحت مطالعه.
یافته ها بیانگر این مطلب است که رژیم غذایی حاوی کلسترول بالا یا مصرف مداوم تخم مرغ موجب افزایش ریسک بیماری های قلبی نمی شود.
منبع:مهر
انتهای پیام/452
الحاق ۷ روستای خمام به منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی تایید شد
ساختار صنفی شهرستان جدید خمام مستقل شد
اتحاد خمام و پارس بندر کیاشهر به تساوی رضایت دادند
اجرای ۱۸۵۱ میلیارد پروژه پدافند غیرعامل برای تقویت زیرساخت های گیلان
کسب مدال های رنگارنگ تیم کاراته خمام در مسابقات سبک شوتوکان FSK گیلان