به گزارش خوبان به نقل از فارس، کیهان هاشمنیا ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیل امور و پشتیبانی واحدهای تولیدی گیلان ظرفیتهای ایجاد شده را همگام با توانمندیهای استان دانست و اظهار کرد: صاحبان بنگاههای اقتصادی طرحهایی را آغاز کردند اما با توجه به افزایش نرخ کالا و ارز با مشکلاتی مواجه شدند.
وی به شناسایی ظرفیتهای گیلان در بخشهای مختلف اشاره کرد و افزود: پشتیبانی از صنایع موجب کمک به اقتصاد استان میشود.
هاشمنیا با بیان اینکه سرمایهگذاران در ستاد تسهیل متوجه میشوند افرادی هستند که به کمک آنها بشتابند، تصریح کرد: 160 میلیون یورو از طریق صندوق توسعه ملی به 10 صنعت بزرگ گیلان اختصاص داده شده است.
این مسئول صنایع کاغذسازی، فولاد، غذایی و ساختمان را از جمله واحدهایی عنوان کرد که تسهیلات مورد نیاز آنها از طریق صندوق توسعه ملی تخصیص داده میشود.
*اجرای 110 مصوبه ستاد تسهیل در گیلان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز در جلسه مذکور با اشاره به وجود بالغ بر 2 هزار و 700 واحد صنعتی فعال در استان، بیان کرد: تعداد واحدهای مصالح ساختمانی و فرآوردههای بتنی در گیلان قابل توجه است.
علی منتظری تشکیل ستاد تسهیل و امور پشتیبانی از واحدهای تولیدی را از اقدامهای موثر دولت نهم و دهم نامید و افزود: امسال 10 جلسه ستاد مذکور در شهرستانهای مختلف گیلان تشکیل شده و 270 مصوبه به تصویب رسیده است.
وی با بیان اینکه تعداد 110 مصوبه ستاد تسهیل و امور پشتیبانی از واحدهای تولیدی گیلان تاکنون اجرایی شده است، تصریح کرد: ستاد مذکور مشکلات بنگاههای اقتصادی را در قالب اصل 127 قانون اساسی بررسی و برطرف میکند.
منتظری مصوبات ستاد تسهیل و امور پشتیبانی از واحدهای تولیدی را برای تمام دستگاهها الزامی خواند و ابراز کرد: تمام فعالیتها در ستاد مذکور به صورت الکترونیکی انجام شده و نتایج از طریق سامانه اعلام میشود و در صورتی که مشکل برطرف نشده باشد، در ستاد تسهیل استان مطرح میشود.
ستاد تسهیل امور و پشتیبانی واحدهای تولیدی گیلان با حضور معاون امور اقتصادی وزیر صنعت، معدن و تجارت، استاندار و تعدادی از نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی و مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در قالب 3 کارگروه بانکی، امور مالیاتی و گمرک مشکلات بنگاههای اقتصادی گیلان را بررسی کرد.
نظری ثبت نشده است